Film önerisi

benım duygu durumuma göre değişiyo alakasız bı fılmde de aglayabılırım,çılgın rahibe 2de ağladım mesela:52::52:.
ama BENİ UNUTMA filminde çok ağladım çok duygusaldı Türk yapımı tavsiye ederim. önceki gün de CENNETİN ÇOCUKLARı nı izledim oda duygusaldı. iyi seyirler.

Benim Adım Khan

Uçurtma Avcısı

salya sümük ağladım izlerken .... Buarada uçurtma avcısını 20den fazla izlemişimdir ...

uçurtma avcısının kitabını okudum filmini izlemedım, izleyemem de heralde kitabı okurken bile ağladıgım çok üzüldüğüm yerler vardı, için ezildi resmen:((

Abim filmini izlemediysen bir kutu mendille izlemeni tavsiye ederim.
Sonunda 1 yillik goz yasimi dokmustum.:43:

ben Türk filmleri çok seviyorum

Aşk Tesadüfleri Sever ...Mehmet Günsür&Belçim Bilgin

Issız Adam

Evim Sensin

Kaybedenler Kulubü

Ya Sonra

Çınar Ağacı

Labirent

Anadolu Kartalları

Av Mevsimi

İncir Reçeli

Güneşi Gördüm

Romantik Komedi

pulp fiction (favorim)
esaretin bedeli
shindlers list
my sasy girl
rezervuar kopekleri
lawless
3 idiots
intoucables
Simdilik aklima gelen bunlar hepside 10 nuramara fimlerdir :)

gün batımı(evening) beni çok etkilemişti tek başına film müzikleri bile insana acayip hüzün veriyor

Ben de film önerisi arıyorum ama böyle esaretin bedeli gibi eski veya kült filmler değil. Biraz daha yeni daha sıradışı ve çok duyulmadık filmler denemek istiyorum. Animasyon olabilir, romantik, fantastik, bilim kurgu da... Sadece polisiye filmlerden pek hoşlanmıyorum.

Benim son zamanlarda izlediğim ve kötü olmayan filmler
-prometheus
-wreck-it ralph (animasyon)
-world war z
-beasts of the southern wild
-the lone ranger (johnny depp olmasa izlemezdim son yarım saatimiz ha bitti ha bitecek diye geçti)
- a werewolf boy (içlerinde en kötü film bu :) )

Forrest Gump da guzeldi evet.sirada cagri var bende INSAALLAH .
Webteizle cok iyi kalitede filmler.720p

Son düzenleme:
Kızlar sürükleyici ve romantik dram ağırlıklı önerebileceğiniz güzel filmler var mı ?

sürükleyici ve komik bi film önerebilirim :) bugün sinemada izledimben de. Kalbim Sende (Don Jon) filmin adı :) mutlaka izlemelisin.

Back