Film önerisi

Benim Adım Khan

Uçurtma Avcısı

salya sümük ağladım izlerken .... Buarada uçurtma avcısını 20den fazla izlemişimdir ...

sözün bittiği yer i bende çok beğenmiştim..
a moment to remember (özan denizin yaptığı filmin aslı ki hüngür hüngür ağladığım nadir filmlerden ha bu arada özcan denizinkini izleme gereği duymadım hiç)
bir de dizi olsun dersen sanırım 17 bölümlük i am sorry i love you var harikanın ötesinde bir dizi.. bunun uyduruğu da fox da çıktı malesef

Milyonluk bebek

Tristan and Isolde

Barfi

Yedi Yaşam

Dar Alanda Kısa Paslaşmalar

Başlangıç

Angelanın Külleri

Hayat Güzeldir

Kar ve Kaplan

Koro

Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak

Dövüş Kulübü

Cindrellaman

sıcak kalpler de güzel romantik ama dram değil
aşk mektupları da çok hoş
bi de fana diye bi film var o da çok hüzünlü ama birazcık uzun

Son düzenleme:
Bu konuda KANYON u tek geçerim hem aksiyon,hem sürükleyici hemde dram ama filmin sonunda ağlayabilirsin :34:

THE CANYON

Sana izlediğim ve çok beğendiğim filmleri sıralayayım:10:
1.Timoti greenin sıradışı hayatı
2.zamana karşı
3.esaretin bedeli
4.yeşil yol
5.yeni hayat
6.umudunu kaybetme
7.by evet
8.yasak aşk
9.ölüm uykusu
10.ghajini
11.sevginin gücü(süperdir)
12.çizgili pijamalı çocuk....Bu kadar yeterli sanırım:27:
İyi seyirler:31:

Son düzenleme:
Ben sana aamir khanin filmlerini oneriririm.3 idiots desen Harika,bayildimmmm,yerdeki yildizlar ,hele dun izledigim sariya boya.100%tavsiye ederim.o kadar agladim kii.
Er ryani kurtarmak da guzel

amir khan(3 idiots) amir khanın filmlerini izleyen arkadşlar bu filmede bayılacaksınız dün izlediğim bir film AŞKA YÜKSELİŞ süper bir film.. beğenmeyen gelsn kafamı kırsın o kadar iddialıyım arkadaşlar;)

1.50 ilk öpücük
2.not:seni seviyorum
3.kasımda aşk başkadır
4.boleyn kızları
5.düşeş
6.kız kardeşimin hikayesi (ağlamak istersen süper,bide haline şükür ettiren bir flim)
7.forrest gump
8.cani (oscar ödüllü bence izlemeyen yoktur bu filmi)
9.cesur (çok şeker bir animasyon filmi mutlaka izle)
10.duyguların rengi
11.constantine (kaç kere izledim hatırlamıyorum)
12.angelanın külleri (arkadaş tavsiye etmiş gerçekten harika,kitabınıda okumuştum aynısı)

daha çok var izlediğim ama aklıma ancak bunlar geldi izle pişman olmazsın hepsi süper flimler

ben sana aamir khanin filmlerini oneriririm.3 idiots desen harika,bayildimmmm,yerdeki yildizlar ,hele dun izledigim sariya boya.100%tavsiye ederim.o kadar agladim kii.
Er ryani kurtarmak da guzel

bende aamir khan hayranıyım bu filmleri dışında fanaa yıda öneririm,sevgiler

Back