Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
film önerisi
- Konu Sahibi Aysebende
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hint filmleri izle bence..merhaba,doğru yerden mi açtım bilemedim ama güzel film önerisi var mı?sürükleyici ve eğlenceli.teşekkürler,
- 5 Ekim 2021
- 366
- 173
- 23
- 47
eşimle izliycez,o hint filmi sevmiyor.önerin için teşekkür ederimHint filmleri izle bence..
O zaman 365 gün ü izleyin derimeşimle izliycez,o hint filmi sevmiyor.önerin için teşekkür ederim
- 5 Ekim 2021
- 366
- 173
- 23
- 47
O zaman 365 gün ü izleyin derim
- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
Netflixte 2000 yapımı Çikolata diye bir film var. Bir de Gümüş Patenler var. Böyle guzel, kafa yormadan izlenicek filmler. Gumus patenlerde harika manzaralar geciyor, fazla anlatmayayim spoiler olmasin.
Yok biraz kafa da yorsun bana bir seyler katsin diyorsaniz başka şeyler önereyim.
Yok biraz kafa da yorsun bana bir seyler katsin diyorsaniz başka şeyler önereyim.
- 5 Ekim 2021
- 366
- 173
- 23
- 47
konularına baktım,güzel siz önerin.biz çok film izliyoruzNetflixte 2000 yapımı Çikolata diye bir film var. Bir de Gümüş Patenler var. Böyle guzel, kafa yormadan izlenicek filmler. Gumus patenlerde harika manzaralar geciyor, fazla anlatmayayim spoiler olmasin.
- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
konularına baktım,güzel siz önerin.biz çok film izliyoruz
Greenbook, izlemediyseniz mutlaka izleyin.
Netflix kullaniyorsaniz zaten devaminda bu tarz öneriler geliyor.
Dizi izliyor musunuz, ben daha cok diziciyim. Ne tarz seversiniz söyleyin dizi de yazayim, Anne with an E size hitap eder diye dusunuyorum. Enfes manzaralar var, paylasimlarinizdan yola cikip böyle guzellikleri, masumiyeti sevdiginizi dusundum. Akıcı, yormadan izleniyor.
- 5 Ekim 2021
- 366
- 173
- 23
- 47
dizilerde ben polisiye ve cinayet serilerini seviyorum.film tercihimizde macera tarzını seviyoruz.doğayı manzarayı çok seviyorum evetGreenbook, izlemediyseniz mutlaka izleyin.
Dizi izliyor musunuz, ben daha cok diziciyim. Ne tarz seversiniz söyleyin dizi de yazayim, Anne with an E size hitap eder diye dusunuyorum. Enfes manzaralar var, paylasimlarinizdan yola cikip böyle guzellikleri, masumiyeti sevdiginizi dusundum. Akıcı, yormadan izleniyor.
- 5 Ekim 2021
- 366
- 173
- 23
- 47
onu izledimlucy var çok güzel bi film
- 25 Ağustos 2019
- 61.085
- 113.951
- 698
- 30
sürükleyici aksiyon macera squid game (tabii kan görmeye kötü olmazsan )merhaba,doğru yerden mi açtım bilemedim ama güzel film önerisi var mı?sürükleyici ve eğlenceli.teşekkürler,
- 5 Ekim 2021
- 366
- 173
- 23
- 47
parazit filmleri çok konuşuldu diye izledim ama ben hiç beğenmedimama güzel kore filmleri var,evetParazit filmini çok sevmiştim ben. Kore yapımıydı galiba. Kore filmi olan bir kaç film daha vardı etkilendiğim ama isimlerini hatırlarsam yazarım.
- 5 Ekim 2021
- 366
- 173
- 23
- 47
çikolata ve gümüş patenleri izledimçikolatayı çok beğendim.diğeri biraz ağır ilerledikonular ilham verici amaNetflixte 2000 yapımı Çikolata diye bir film var. Bir de Gümüş Patenler var. Böyle guzel, kafa yormadan izlenicek filmler. Gumus patenlerde harika manzaralar geciyor, fazla anlatmayayim spoiler olmasin.
- 5 Ekim 2021
- 366
- 173
- 23
- 47
yeşil kitap muhteşemdiGreenbook, izlemediyseniz mutlaka izleyin.
- 5 Ekim 2021
- 366
- 173
- 23
- 47
anne with an e de mükemmelçok saol filimlerin muhteşemGreenbook, izlemediyseniz mutlaka izleyin.
- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
The queen's gambit
La casa de papel
Downton Abbey
Eğer turk dizisi izlerseniz;
Atiye
Fi
Fi cok önyargıyla başladığım bir diziydi ama cok sevmistim. Olay örgüsü güzeldi, oyuncular iyiydi, acayip sürükleyiciydi.
Şimdi the cook of castamar'ı izliyorum, tavsiye edip etmeyecegimi yazarim bitirince.
La casa de papel
Downton Abbey
Eğer turk dizisi izlerseniz;
Atiye
Fi
Fi cok önyargıyla başladığım bir diziydi ama cok sevmistim. Olay örgüsü güzeldi, oyuncular iyiydi, acayip sürükleyiciydi.
Şimdi the cook of castamar'ı izliyorum, tavsiye edip etmeyecegimi yazarim bitirince.