- 15 Haziran 2017
- 383
- 1.481
- Konu Sahibi girlwithlove
Kızlar yabancı gerilim ya da komedi filmi önerir misiniz aşırı sıkıldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim yeniyim, başlığı görememişimYanlış forumdasınız, buraya bakabilirsiniz:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/sinema-tiyatro.49/
Konunuz taşınır birazdan zaten..
@Margarikotin
Korku da oluurKorku filmi isteseydin benden sorulurdu ama gerilim ve komedide iş çıkmaz.
Dizi olsa olur mu? Big bang theory. Bayılmuıştım ben.Kızlar yabancı gerilim ya da komedi filmi önerir misiniz aşırı sıkıldım
The dark, ruhlar bölgesi 1-2, Annabella, The conjuring, The Rite, The exorcism of Emily Rose, Book of blood, The Omen .. çook var daha.Korku da oluur
Ben alayim korku önerisini :)Korku filmi isteseydin benden sorulurdu ama gerilim ve komedide iş çıkmaz.
The Dark nasıl,çoğunu izlemiştim de yazdıklarınızın ama bunu izlemedim ve adı ilgi çekici geldiThe dark, ruhlar bölgesi 1-2, Annabella, The conjuring, The Rite, The exorcism of Emily Rose, Book of blood, The Omen .. çook var daha.
Çok güzel sonu oldukça şaşırtıcı. Şeytan tohumu da güzeldir.The Dark nasıl,çoğunu izlemiştim de yazdıklarınızın ama bunu izlemedim ve adı ilgi çekici geldi
Teşekkür ederiimÇok güzel sonu oldukça şaşırtıcı. Şeytan tohumu da güzeldir.
The haunting in connecticut, an american possesionBen alayim korku önerisini :)
Rica ederim. Film afişinde sarışın birmkız ağzı açık havaya bakıyor olacak. Başka fear of dark falan var onlar tırt.Teşekkür ederiim