Filitre Kahve ipuçları

kediseverkiz

Dileğini tutmuş sayar sonsuzda geri...
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
172
291
33
Selam herkese. Tam bir kahve bağımlısıyım. Bu başlığı açmamdaki sebep denediğimiz çeşitli kahve çekirdekleriyle ilgili görüşlerimizi paylaşıp okuyan ya da o kahveyi denemek isteyenlere yardımcı olmak.
Tchibo brezil Mild - yeni başlayanlar için çok ideal yumuşak içimli bir kahve ben her tcibonun önünden geçtiğimde az bir miktar alıp eve gelen filitre kahveyi çok içmeyen misafirlerim için bulunduruyorum. Misafirlerimde çok beğeniyor.
Tchibo guatemala grande- brezil mildden bir tık daha sert bir kahve. Günlük kahve içimlerimden genellikle bunu tercih ediyorum.
Starbucks blonde Espresso - starbucksa gittiğinizde yumuşak içim kahve seçtiğinizde bu çekirdeği demliyorlar içimi yumuşak ve keyifli
Bana göre tchibonun kahvelerinin içimi daha keyifli. Özellikle çekirdek olarak alıp 2-3 günlük taze çekip içiyorum.
Paket kahve alırken kahve paketinin yan tarafında sertlik seviyesini gösteren kahve çekirdeği işareti oluyor ne kadar çok çekirdek resmî varsa kahveniz o kadar serttir. Ayrıca asidite oranları ve alt notaları da paketin üzerindeki bilgilerde oluyor.
Sizlerinde deneyimlerinizi bekliyorum. Kahve kokulu günleriniz olsun

Tchibo gold kullandım aslında sert bir kahve ama ben seviyorum.

Yumuşakta istiyorum bazen tavsiyeleri deniycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…