Soyle bahsedeyım normal de sakin insanımdır sert degılımdır. Sorun soyle.bi çocukla bakısırken iki ay kadardan sonra tanısma ımkanı yakaladm. Netten onuekledim o da beni ekled. Aradan geçen bi kaçı gun oldu yazdı bana.uyumda bi skıntıyok geçiniyoruz sonra bulusacagımz gun ben dsarı erken cıkmıstm uyanınca da uyandm dmedim gece ben yazmıştım son o da uyanınca ztn yzar dusuncesiyle yzmadm. O da benisokakta gorsunmu. Blusmaya da gec gttım. Uyanınca yazmamıs olusum ve geç gidisim snirlendirmis olmalı biraz.zoraki gidiyormusum gibi duruyordm dışarıdan bakınca uttancttan oluyo aslnda.utandım suratnaa bkamadm. Isyerınde hep bakıyodun orada mı bakacaksn sdece diyodu.dyanamadı patladı uyanmısn yazmıyosun gelcm deyıp gecgeliyosn bnzerı bı cümle kurdu. Sohbet ederkenki kızböyle degıldı benzeri bi cümle de dilegetirdi.uttangclıktan oldgnu anlattm. Msjda guzel seyler yazıyodm o da yuzume diceksinmsjda degıl diyodu.bulusma bitip yanından ayrlnnca yazdm. kabuletmedi Tekrar goruselm kendımıı acayımutandm utanmadan kendmı anlatayım dedm.msjda yazılan guzelsozlerı cıddıye almadıgı ıccrat beklemesinden dolayi msjda bısey yazarak etkıleyemedm ıknci görüşme knusunda. sonra besgun yazmadık.bn yazacaktm bı baktm arkadaşlktan cıkarms bes gun sonra.yazdm utandm msjatamadım gibi biseyler dedim nasılsn dedim o da konscak sey yok ama söyle ne oldu dedi.nasıl gıdıyo demekistedim nasılsın diye dusunuyodm kndimi anlatmama izin verrir mısn diye dusunuyodm benzeri bi cümle kurdum.nasıl gidiyor dedgm cumleye yazmıs bildgin gibi demis diğer yazılarma yazmamıs.yormuyodur ıslerın umarm dedim o msjada uc gun snra goruld Atms. arkdslıktan sılmeden önce de durum attgmda bakıyodu ızlıyodu.utangaclıgm dışıma bulusmada kaba olarak yansıdı kaba davranmış olabilrm.asla istememistm bılerek ypmadım. arkdslıktanda çıkarmadım. napsam yoluna gırer bu karmasıklk??