- 7 Ağustos 2015
- 17
- 3
- 28
-
- Konu Sahibi ordankizinbiri
Oyle yaptim zaten ama hala durunca evdekiler delirme derecesine geldi universiteye gidicem ondan bile kaydimi sildirceklerdi nerdeyse , tesekkur ederiiimBildiğim kadarıyla bir süre daha görünür sonra yok olur eğer hesabı aktif hale getirmezseniz. Bu arada hesabınızda resimleri sildikten sonra kapatın...
Hayir eski sevgilimlee fotograflar ve adim yazinca hemen cikiyor kimse gorsun istemiyorlarUygunsuz fotograflar mı var ki senden niye utanıyorlar
Eski sevgilimle olan fotograflarim hayatimda biri oldugunu bilmiyorlardi bide ayrildik birileri gorsun istemiyorlarNasıl fotoğrafların varda utanıyorlar anlamadım.Google listeden silinmesi için 1 ay fln beklersin bildiğim kadarıyla
Ailemin sorun cikarcagi bu kadar aklima gelmezdi daha sonra babam teknnolojik biri degil birinin gidip gostercegini nerden bilebilirimYahu madem böyle aileleriniz var neden sevgilinizle resim koyarsınız ki? Hadi koyacaksın bari kendi adını kullanma. Google bir ay kadar tutar onları muhtemelen.
Kendiligindengider mi ? Icimi rahatlattiniz cok tesekkur ederimo fotoğrafları silin,bir süre sonra googledan da siliniyor zaten
instagramdaki fotolarım google gözüküyordu ismimi yazınca.ben de sildim instagramdan fotoları.profilimi gizledim.bir süre sonra o fotolar kalkmış.Kendiligindengider mi ? Icimi rahatlattiniz cok tesekkur ederim
Aile
Ailemin sorun cikarcagi bu kadar aklima gelmezdi daha sonra babam teknnolojik biri degil birinin gidip gostercegini nerden bilebilirim
Umarim benimkilerde en kisa zamanda gider sag oluninstagramdaki fotolarım google gözüküyordu ismimi yazınca.ben de sildim instagramdan fotoları.profilimi gizledim.bir süre sonra o fotolar kalkmış.
Cocukluk ya da heves diyelim , tesekkur ederiimDüşünmek lazım böyle şeyleri. Daha yaşın küçük, ne gerek vardı ki fotoğrafa falan? Neyse olan olmuş, bu ders olsun sana. Bundan sonra ailenin tepkilerini düşünerek hareket et. Fotoğraflarda silinir bir süre sonra.
Ffotograflar zaten 1bucuk sene oncesindenFotograflarin güncelliğini yitirdikleri zaman görünmez
Insal
Ffotograflar zaten 1bucuk sene oncesinden
Umarim bunlarda biran once yokolur gider yoksa aileemle evleri ayirrma derecesine gelicezSurekli arattiginiz için çıkıyordur
Ben bir ismi surekli arattigim zmn
Hic gormedigim fotolar bile çıkıyor
Aradan uzun bir süre geçiyor tekrar aratıyorum foto yok