Fikrinize ihtiyacım varrr lütfennnn

ceygun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2024
56
17
Dondurulmuş 5. Gün embriyo transferimin 5. Günü erken gebelik testi yaptığımda ikinci çizgi silik çıkmıştı, bugün 7. Günü testi tekrarladım ikinci çizgi daha da silik zor görünür bir şekilde çıktı, bebek olsaydı çizgi koyulaşırdı değilmi?

Eklentiler

• IMG_4422.jpeg
    IMG_4422.jpeg
    91,4 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_4426.jpeg
    IMG_4426.jpeg
    46,3 KB · Görüntüleme: 48
Negatif çıktı testim kanda pozitifti lütfen şunu yapmayın artık bende yaptım aşırı moralim bozuldu ilaçları bile bırakacaktım eşim engelledi iyi ki engellemiş bebeğimiz bizimleymiş meğer gününü bekleyip kan verin

Negatif çıktı testim kanda pozitifti lütfen şunu yapmayın artık bende yaptım aşırı moralim bozuldu ilaçları bile bırakacaktım eşim engelledi iyi ki engellemiş bebeğimiz bizimleymiş meğer gününü bekleyip kan verin
Sanırım biraz öğrenilmiş çaresizlik durumunu benimsiyor insan, benim bir önceki transferim de başarısız olmuştu, öncekin de daha koyu çıkan test şimdi silikleşince ne kadar kan testi daha önemli desem de açıkçası duygusal tarafım mantıktan daha ağır basıyor şu an, neyse hayırlısı olacak ne olacaksa yapacak birşey yok

Umarım olumludur umarım pozitiftir kendini niye eski yaşadıklarınla benzetiyorsun onlar geride kaldı içinde bir embriyo var ve onun tuttugunu hissetmeye çalış konuş rahat ol kafandaki bu düşünceleri at

Umarım olumludur umarım pozitiftir kendini niye eski yaşadıklarınla benzetiyorsun onlar geride kaldı içinde bir embriyo var ve onun tuttugunu hissetmeye çalış konuş rahat ol kafandaki bu düşünceleri at
Aslında bu sefer çok olumlama yapmıştım olacak diye çok motive ilerledim çevrem de çok katkı sağladı bu noktada bana ta ki bu sabah erken gebelikte daha silik neredeyse görünmeyecek çizgiyi görene kadar, neyse bakalım Salı günü kan testi günüm, umarım bir mucize olur teşekkür ediyorum motivasyon cümlelerin için🙏🏻🙏🏻

Tutmuş bence benm ilk transferde 3 gün böyle silikti kanda 17yle öğrendm gebeliği çok erken davranıyoruz haliylee panik oluyoruz

Olabilir bende dondurulmuş 5.gün embriyo 5aa transfer oldugım gün ovitrella vuruldum tedt günnüm bugunnn çok korkuyorum ilaç etkisi mi die çünkü kıpkırmızı çikiyor
Çatlatma iğnesi olduysaniz ilaç etkisi olabilir kesin sonuç için 10 11. Günü bekleyin bence

X