Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok canım sıkıldı açıkçası acaba çatlatma iğnesi etkisiydi de o mu git gide silikleşme sebebi oluyor diyegeç döllenmedir takip etmeye devam et bence
Sıkılmasın canınÇok canım sıkıldı açıkçası acaba çatlatma iğnesi etkisiydi de o mu git gide silikleşme sebebi oluyor diye
Testin görüntüsünü atar mısınÇok canım sıkıldı açıkçası acaba çatlatma iğnesi etkisiydi de o mu git gide silikleşme sebebi oluyor diye
Dondurulmuş bir embriyo bu zaten çatlatma iğnesi etkisinde olamazsınTestin görüntüsünü atar mısın
18 in de çatlatma iğnesi vurmuştum kimisi etkisi 10-15 gün vücuttan atılmaz diyor o yüzden onun etkisimi diye düşündüm görüntüyü atıyorum hemen çekipDondurulmuş bir embriyo bu zaten çatlatma iğnesi etkisinde olamazsın
Dondurulmuş bir embriyo bu zaten çatlatma iğnesi etkisinde olamazsın
sol taraftaki fotoğraf 5. Gün yaptığım test, sağ taraftaki fotoğrafta bugün yani 7. Gün yaptığım testDondurulmuş bir embriyo bu zaten çatlatma iğnesi etkisinde olamazsın
Sanırım biraz öğrenilmiş çaresizlik durumunu benimsiyor insan, benim bir önceki transferim de başarısız olmuştu, öncekin de daha koyu çıkan test şimdi silikleşince ne kadar kan testi daha önemli desem de açıkçası duygusal tarafım mantıktan daha ağır basıyor şu an, neyse hayırlısı olacak ne olacaksa yapacak birşey yokNegatif çıktı testim kanda pozitifti lütfen şunu yapmayın artık bende yaptım aşırı moralim bozuldu ilaçları bile bırakacaktım eşim engelledi iyi ki engellemiş bebeğimiz bizimleymiş meğer gününü bekleyip kan verin
Aslında bu sefer çok olumlama yapmıştım olacak diye çok motive ilerledim çevrem de çok katkı sağladı bu noktada bana ta ki bu sabah erken gebelikte daha silik neredeyse görünmeyecek çizgiyi görene kadar, neyse bakalım Salı günü kan testi günüm, umarım bir mucize olur teşekkür ediyorum motivasyon cümlelerin içinUmarım olumludur umarım pozitiftir kendini niye eski yaşadıklarınla benzetiyorsun onlar geride kaldı içinde bir embriyo var ve onun tuttugunu hissetmeye çalış konuş rahat ol kafandaki bu düşünceleri at
Dondurulmuş embriyo da çatlatma iğnesi olmuyor diye biliyorum bir yanlislik olmasinÇok canım sıkıldı açıkçası acaba çatlatma iğnesi etkisiydi de o mu git gide silikleşme sebebi oluyor diye
Olabilir bende dondurulmuş 5.gün embriyo 5aa transfer oldugım gün ovitrella vuruldum tedt günnüm bugunnn çok korkuyorum ilaç etkisi mi die çünkü kıpkırmızı çikiyorDondurulmuş embriyo da çatlatma iğnesi olmuyor diye biliyorum bir yanlislik olmasin
Çatlatma iğnesi olduysaniz ilaç etkisi olabilir kesin sonuç için 10 11. Günü bekleyin benceOlabilir bende dondurulmuş 5.gün embriyo 5aa transfer oldugım gün ovitrella vuruldum tedt günnüm bugunnn çok korkuyorum ilaç etkisi mi die çünkü kıpkırmızı çikiyor