Fikrinize ihtiyacım var

Eylxuxl_ce

Kızım ve Oğlum
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
661
4
Arkadaşlar merhaba size bir soru sorucam bu ne saçma bir soru diyebilirsiniz ama korkudan işte napım. 11 haftalık hamileyim lekelenmem azaldı artık banyo yapmak istiyorum ama korkudan giremiyorum nasıl banyo yapıcam ben bir şey olurmu sizce

bir şey olmaz canım.ılık suyla banyonu yap.sıcak suyla değil ama.geçmiş olsun bu arada.

Canım ben de kanama , lekelenme geçirdim. Doktorum duş alabilirsin ama suyun içine oturma demişti.
Yani mümkünse ılık su ile ayakta ve çok uzatmadan duş almak öneriliyor.
ınşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur canımcım.

canım benım kucuk bır taburen varsa ona oturarak banyonu yap...kuvette varsa otur rahat rahat yap banyonu neden korkuyosunkıa.s

canım doktoruna sorarsan o sana daha çok yardımcı olacaktır ama ılık suyla ve ayakta duş alıp hemen çıkarsan daha iyi olur

bende yasadım canım aynısını 3 hata dus alamadım sonra lekelenmeler azalınca aldım once sacını yıka ayakta sonra gir suyun altına esin yardımcı olsun korkma oturma ama tamam mı ılık olsun su 2 haftaya kalmaz bisi benim kanamam 14. haftada bitmisti

arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum 2 buçuk aylık hamileyim bulantım var nadiren kusuyorum ağzıma çok su geliyo bu beni çok rahatsız ediyo sakız çiğniyorum ama pek fayda etmiyor ne yapabilirim önerisi olan varmı çok ihtiyacım var.

Canım benim mide bulantılarıma limonlu maden suyu iyi geliyordu içine cok az da tuz atıyordum.Başka hiçbir şey kar etmiyordu.

X