• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikrinize ihtiyacım var,yardımcı olabilirmisiniz

rabia097

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2020
122
55
48
28
Bitmek bilmeyen vajinal akıntım var.ben bu durumdan çok rahatsız olmaya başladım,eşime de ilişki sırasında bulaşabilir.oda bundan rahatsz kaçıyo ilişkiden haklıda onada bulaşabilir.kendimde bu durumdan cok rahatsz olmaya başladım,kadın doğum doktorunun verdigi bi krem var.vagi flora digeride cleocin krem bunların faydasını görürmüyüm sizce vede bu kremi nasıl kullancam bilmiyorum. artık birşeylerin fayda etmesini istiyorum bu akıntı hayatımı cok olumsuz yönde etkiliyo her açıdan,arkadaşlar yardımcı olun bana lütfen bildiklerinizi derseniz cok sevinirim yada ne yapmam gerekiyo.nelere dikkat etmem gerekiyo yada kullanabilcegim başka neler olabilir geçmesi için.

Benim doktorum bana fitil vermişti eşime de krem o cok iyi geldi. Daha sonra eczaneden kendim de alıp kullanmıştım yine iyi gelmişti. Çok zaman gecti uzerinden adını hatirlamiyorum maalesef. Ayrıca eşiniz neden rahatsız oluyo belki ondan geçen biseydir. O yüzden sizde bitmiyo olabilir doktorunuza bi danışın bence

Benim doktorum bana fitil vermişti eşime de krem o cok iyi geldi. Daha sonra eczaneden kendim de alıp kullanmıştım yine iyi gelmişti. Çok zaman gecti uzerinden adını hatirlamiyorum maalesef. Ayrıca eşiniz neden rahatsız oluyo belki ondan geçen biseydir. O yüzden sizde bitmiyo olabilir doktorunuza bi danışın bence
bilmiyorum ki benim bitmiyo eşimden değıl hatta benden esime bulasıyo iliskide ve onda böyle et benleri gibi seyler cıkmaya başladı geçmiyo..bende gittim idrar yollari enfeksiyonu ve vajinal enfeksiyon kapmışım çok krem verdi ama yinede icimde va halen geliyo dikkat da ediyorum âmâ yinede canım sklıyo bu duruma

Bence tekrar başka doktora gidin gerekirse rahim ağzından akıntı örneği alsınlsr smear testi diye geçiyor.Fitille daha iyi sonuç alırsınız.Bahsettiğiniz siğil gibi birşey galiba.Geçmiş olsun

Bence tekrar başka doktora gidin gerekirse rahim ağzından akıntı örneği alsınlsr smear testi diye geçiyor.Fitille daha iyi sonuç alırsınız.Bahsettiğiniz siğil gibi birşey galiba.Geçmiş olsun
ewet öyle birşey..benimde hâlen öyle geliyo mutlaka tekrar gözükcem.geçmiyo

Bende de oluyordu hatta 1 gün değil bı gün duş alıyordum kokusu bile beni çok rahatsız ediyordu doktoruma durumu anlattım bı ilaç verdi içinde iki tane vardı 3 gün arayla iç dedi ondan sonra hiçbir şeyim kalmadı çok şükür

Back
X