• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Fikrinize ihtiyacim var (Resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

vildansu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
679
4
116
Almanya
Merhabalarr :)
benim fikrinize ihtiyacim var cok kararsizim :bbo:

Saclarim nerdeyse belime kdr uzaniyor..1 senedir boyamiyorum..boyamayida düsünmüyorum saclari cok yiprattigi icin.düzlestirici falanda kullanmiyorum..kendi sac rengimi kullanmak istiyorumm yani sacimdaki boyali kismi uzakdikca saclarimi kesmeyi düsünüyorum ama biryandanda kiyamiyorumm :çok üzgünüm:
bengünün modelini istiyorum resiminide ekledim..sizce sac boyamdan kurtulmak icin saclarimi keseyim mi ??:bbo: :sm_confused:
yardiminiz icin simiden tsklerrrrrr :kedi: sırnaşık şey

Eklentiler

• $050620091848.jpg
    $050620091848.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 75
  • $170420091278-001.jpg
    $170420091278-001.jpg
    97,6 KB · Görüntüleme: 87
  • $bengukorkmakalbimseffafodacp.jpg
    $bengukorkmakalbimseffafodacp.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 88
uzun saçı çok sevdiğim için hiç kesilme taftarı değilim aslında ama kestiriceğin modelde çok güzel yazın rahat kullanabileceğin bir model a.s.

cnm sacların hoş gözüküyor ama boyandan kurtulmak ıcın kesersen hoşlanmaya haksızmıyım?bılırsın ama değişklik ıstıyorum dersen benunu sacı gayet hoş .

tesekkür ederim fikirleriniz icin :)..sacim öyle gür degil..gecen sene boya vurduktan sonra bir kac hafta dökülmeye baslamisti ama durdu..bengünün o modeli bende iyi dururmu onu bilmiyorum..sac konusunda cok fazla titizim..pisman olmaktan korkuyorum..kestikten sonra boya vurmak istemiyorum sacima..tamamen saglikli bir sekilde uzamasini istiyorumm..degisiklikte isterim bu zmna kdr hep uzun sac kullandim bu modelide görünce hosuma gitti..:)

anladım cnm bengunu modeli hoş vıctorı tarzı arkalr kısa önler uzun ama daha uzun olan bır kesımı sanırım yüzüne bence gider tatlım.yada bu yıl küt modeller moda onuda düşünelırsın?kestirincede sağlıklı bır şekılde ıstediğin kadar da uzatman sorun olmaz.

zaten cok fazla kisalmasini istemiyorum..rihannaninki gibi olsun istemiyorum..bengünün uzunlugu gayet iyi -tatlicadiarzu-

canım bence kestirme biraz daha bekle uçlarından aldıra aldıra bitirirsin boyalı kısımları
ben saçımı 12 senedir boyuyorum saçlarımda çok beyaz olduğu için keşke boyamasam doğal saç gibisi yok
bengünün modeline gelince geçen sene ben ve ablam kestirdik hiç kullanışlı değil iple çektim uzamasını bidahamı aman aman ben hiç tavsiye etmem ama yinede sen bilirsin tatlım. kaydirigubbakcemile3

fisfisfis
herkesde o modeli görünce kullanisli birsey sandim... bak sen yazinca kafam iyice karisti
ama kestirmem herhalde herkes uzun sac icin o kdr para verirken :P
sagolun ilgilendiginiz icin alkisalkisalkis

Son düzenleme:
ben sana söyleyim eğer istediğin kullanışlı bir saç modeliyse bengünün saç modeli hiç uygun değil.çünkü o saçı asla fönsüz kullanamazsın.ayrıca her kuaförde fönlerken saça tam şeklini veremiyor.

bende boyalı kısımlardan kurtulmak için aynı modeli kestirmey düşünmüştüm ama saclrım gür benm düzleştiri olmadan sekil alamıcak e düzleştirince kırılıcak kırılınca tekrar kestiricem ee bu sac ne zmn uzayacak pekii

amaan aman uzak dur bnce..

Bence kestirme saçlarını.Bengünün saç şekli güzel ama gür saçta güzel duruyor o kesim..Saçın gür değilse sakın yapma derim ben..ılla kestirmeyi düşünüyosanda katlı kesim yaptır..En altları uzun kalsın üst taraflara istediğin boya göre kat verdir bence..

Sakın kestirme!! Saçların çok hoş boya olan kısımlarını aldır katlı bir model veya düz yaptır...Bu saç modeli kullanışlı değil, kendim kullanıyorum..Doğumdan sonra kestirmiştim saçlarım belimden aşağı ve katlı bir modeldi... nasıl pişman oldum ama çok dökülüp karışıyordu doğum sonrası, ne yaptımsa düzelmedi ve kestirdim o modelin daha kısasını..ne zaman uzayacak diye bekliyorum şimdi...Benimde saçım gür değil, uzak durmanı tavsiye ederim...

hmm..iyice sogudum bu modelden..kestirmicem..sagol yardimin icin a.s...sacimi biraz daha uzatip katli bir model yaptirmaya karar verdim...kahkül konusunda kararsizim sizce böyle kalsin mi yoksa percem mi yaptirayim :bbo:??... bir diger sorumda dipboyanin fazla göze batmamasi icin sacimi son kez boyatma karari aldim ama bu seferki boya kndi sac rengime cok yakin olmali..böylece uzadikca dip boya sorunu kalmicak :lepi:..sizce kuaföre gitsem kendi sac rengime uygun boya bulabilir mi ??yardimlariniz icin gercekten cooooooooook tsk ederim..bana yol gösterdinizz :1hug: opuyorumnanaktan

benecede kestirme:))kat attırırsan eminim çok hoş olacaktır,biraz belirgin olursa katlar dahada güzel olur,boya konusunda yorum yapamayacagım,boyadan yana degilim.

Back