- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
- 63
- Konu Sahibi M-Mavera2048
-
9 gun gecikme ile erken gebelik testinde cikan sonuc dogrudur diye dusunuyorum.İyi aksamlar kızlar
17 sinde regl olmam gerekiyodu olmadı
Bi iki gün geciktiğinde erken gebelik testi yapmıstım negatif çıkmıstı
Sonrasında yapma fırsatım olmadı tekrar test
Kanda veremedim bi türlü
Bikaç gündür kasıklarımda ağrı var, regl olcakmış gibi ama hiç bişey gelmedi
Rahim filmide çekilmiştim yumurtlama dönemi öncesinde
O geciktirmiiş olabilir mi, yada teste rağmen gebelik ihtimali olabilir mi sizce
Bence hemen bir kan vermelisin:)İyi aksamlar kızlar
17 sinde regl olmam gerekiyodu olmadı
Bi iki gün geciktiğinde erken gebelik testi yapmıstım negatif çıkmıstı
Sonrasında yapma fırsatım olmadı tekrar test
Kanda veremedim bi türlü
Bikaç gündür kasıklarımda ağrı var, regl olcakmış gibi ama hiç bişey gelmedi
Rahim filmide çekilmiştim yumurtlama dönemi öncesinde
O geciktirmiiş olabilir mi, yada teste rağmen gebelik ihtimali olabilir mi sizce
Erken gebelik testini gecikmenin ikinci günü falan vermiştim yanlıs hatırlamıyosamm, yakın zamanda yapmadım henüz test ama bende iki günde olsa trat erken gebelik olduğu için biraz ümitsizliğe düşmüştüm acıkcası ama reglde olmayınca acaba mı diyorum yinede ne bilim9 gun gecikme ile erken gebelik testinde cikan sonuc dogrudur diye dusunuyorum.
Kaç gün önce niyetlendimde bi gidemedim ki vermeye, cuma günü en yakınn verebilcemBence hemen bir kan vermelisin:)
Cuma gidicem en yakın insallah bakalımNeden olmasın bence testle falan oyalanma git sabahtan kan ver
Bir an önce yaptır sonucu da haber ver sevineyim biraz:))Kaç gün önce niyetlendimde bi gidemedim ki vermeye, cuma günü en yakınn verebilcem
Hastanede refakatçi kalıyorum, acilde yaptırayım dedim acilde yapmıyolarmıs gebelik testi
Bi kan verin kesin sonuc olur bebek yoksa bile hormonlara bakıp neden geciktiginizi soylerler.Erken gebelik testini gecikmenin ikinci günü falan vermiştim yanlıs hatırlamıyosamm, yakın zamanda yapmadım henüz test ama bende iki günde olsa trat erken gebelik olduğu için biraz ümitsizliğe düşmüştüm acıkcası ama reglde olmayınca acaba mı diyorum yinede ne bilim
Ay insallahh =)Bir an önce yaptır sonucu da haber ver sevineyim biraz:))
Olur mu kimigrenim tuttu falan de. gebelik şüphesi var mı diye soruyorlar evet reglim de gecikti iyi hissetmiyorum falan de. olmaz mı öyle?
Hormonlarıma baktırmıatım gecen ayBi kan verin kesin sonuc olur bebek yoksa bile hormonlara bakıp neden geciktiginizi soylerler.
ben de öyle diyordum yapmıyorlardı.Olur mu ki
Deneyim ben bi olmassa aklıma gelmedi hiç
Ben direkt gebelik testi yaptırmak istiyorum gecikmem var dedim
Beta hcg acil testlere girmiyo dedi
Denicem bi dur bakalım
Rahim filmi gecikme yapar miymişHormonlarıma baktırmıatım gecen ay
Gebelik olusmayınca bi sene
Bi sıkıntı çıkmadı ama
Ben rahim filmine bağlıyorum gebelik yoksa da insallahta vardır ama
Aman yapsınlar, zaten negatif çıkarsa üzüntüden başım ağrır kesin =)ben de öyle diyordum yapmıyorlardı.
bir gün ciddi migrenle gittim başım çatlıyordu gebelik ihtimali var mı dendi evet dedim yapmışlardı.
gerçi negatif çıkarsa ağrı kesici iğne yapıyorlar bilgin olsun
Bilmiyorum ki hiçRahim filmi gecikme yapar miymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?