Demir bizim burda çok nadir çünkü hapishane gibi oluyor bence ama çocuk güvenliği için pileler var biliyor musunuz bilmiyorum bnce hem güvenli hem de ucuz4.katta oturuyorum 28 aylikta oğlum var bir tane balkonumuz var baştan dedikki kapatalım çocuk rahat rahat girip çıksın oynasın hem bizimde aklımız kalmaz bugün eşimle nasıl yapsak diye düşünürken acaba dedik demirmi yatirsak 2 3 karış yükseklikte normalde balkonum mermerli demir yok hiç o yüzden alçak ama kapatırsakta yazın full güneş oluyor eve hava bişey girmicek oturuldugunda kapalı olduğu için serinlikte olmuycak Pimapen yaptircak gücümüz var sadece katlanirlardan yaptiramiyoruz siz olsanız nasıl yapardiniz demir yaptırsak ne kadar güvenli olur nasıl yapsak diye düşünmekten başımız agridi artik
Bebekler ve evcil hayvanlar için sert fileler var, öyle yırtılacak, esneyecek birsey degil, tel örgü gibi camlara ve balkonlara yapılıyor, belki araştırmak istersiniz4.katta oturuyorum 28 aylikta oğlum var bir tane balkonumuz var baştan dedikki kapatalım çocuk rahat rahat girip çıksın oynasın hem bizimde aklımız kalmaz bugün eşimle nasıl yapsak diye düşünürken acaba dedik demirmi yatirsak 2 3 karış yükseklikte normalde balkonum mermerli demir yok hiç o yüzden alçak ama kapatırsakta yazın full güneş oluyor eve hava bişey girmicek oturuldugunda kapalı olduğu için serinlikte olmuycak Pimapen yaptircak gücümüz var sadece katlanirlardan yaptiramiyoruz siz olsanız nasıl yapardiniz demir yaptırsak ne kadar güvenli olur nasıl yapsak diye düşünmekten başımız agridi artik
Pimapen olanlar katlanır olandan daha pahalı aslında çift cam olduğu için ...balkona çıkış kapıları sürekli kilitli dursun kapatmak istemiyorsan korkuluğa tırmanma da çok oluyor küçük çocuklarda göz önünden ayırmamak lazım4.katta oturuyorum 28 aylikta oğlum var bir tane balkonumuz var baştan dedikki kapatalım çocuk rahat rahat girip çıksın oynasın hem bizimde aklımız kalmaz bugün eşimle nasıl yapsak diye düşünürken acaba dedik demirmi yatirsak 2 3 karış yükseklikte normalde balkonum mermerli demir yok hiç o yüzden alçak ama kapatırsakta yazın full güneş oluyor eve hava bişey girmicek oturuldugunda kapalı olduğu için serinlikte olmuycak Pimapen yaptircak gücümüz var sadece katlanirlardan yaptiramiyoruz siz olsanız nasıl yapardiniz demir yaptırsak ne kadar güvenli olur nasıl yapsak diye düşünmekten başımız agridi artik
Aaa evet karşı binadaki konsum ondan taktırdı bebeği var sarkıyordu sürekli güvenilir duruyorBebekler ve evcil hayvanlar için sert fileler var, öyle yırtılacak, esneyecek birsey degil, tel örgü gibi camlara ve balkonlara yapılıyor, belki araştırmak istersiniz
Bende onlardan düşündüm basta ama bulunduğum ilçe küçük yapan hiç kimseyi bulamadık internetten kendimiz alıp yapcak açıkçası esimin yaptığına güvenemem eli pek yatkın değil öyle işlere onu yapabilmek içinde mermerin üstünde demir olması lazım sanırım demirde yok bizdeÇocuk güvenlik ağları var. Bende yeni eve geçince onlardan taktırmayı düşünüyorum, çok da iyi yorumları
Bende onlardan düşündüm basta ama bulunduğum ilçe küçük yapan hiç kimseyi bulamadık internetten kendimiz alıp yapcak açıkçası esimin yaptığına güvenemem eli pek yatkın değil öyle işlere onu yapabilmek içinde mermerin üstünde demir olması lazım sanırım demirde yok bizde
Hapishane gibi oluyor dediğiniz demir sanırım mermerden tavana kadar oluyor dimi canım benim dediğim mermerin üstüne 3 4 karış demir ekletmek ama ne kadar güvenli ağı yapan hiç bir yer bulamadım eşimin yaptiginada güvenememkiDemir bizim burda çok nadir çünkü hapishane gibi oluyor bence ama çocuk güvenliği için pileler var biliyor musunuz bilmiyorum bnce hem güvenli hem de ucuz
Baştan öyle düşündüm bende canım ama yapan bir yer bulamadım kim yapıyor bilgin varmı internetten alıp yapsak kendimiz beceremeyizdeBebekler ve evcil hayvanlar için sert fileler var, öyle yırtılacak, esneyecek birsey degil, tel örgü gibi camlara ve balkonlara yapılıyor, belki araştırmak istersiniz
Bunu mermere nasıl yapicaz canımBuna bakmıştım ben
Eki Görüntüle 3259771
MermeBaştan öyle düşündüm bende canım ama yapan bir yer bulamadım kim yapıyor bilgin varmı internetten alıp yapsak kendimiz beceremeyizde
Buna bakmıştım ben
Eki Görüntüle 3259771
Bu şekilde balkonum
Yok canım normal Pimapen 8 tuttu mesela ama katlanirlar 15 bin fiyat verdilerPimapen olanlar katlanır olandan daha pahalı aslında çift cam olduğu için ...balkona çıkış kapıları sürekli kilitli dursun kapatmak istemiyorsan korkuluğa tırmanma da çok oluyor küçük çocuklarda göz önünden ayırmamak lazım
Ben bilemiyorum ki, arkadaşımın camında var kedileri için onu kendi taktı ama balkona nasıl takılır hiçbir fikrim yokBaştan öyle düşündüm bende canım ama yapan bir yer bulamadım kim yapıyor bilgin varmı internetten alıp yapsak kendimiz beceremeyizde
Aynen canım açıkAa, açık balkonmuş :/ ben bulunduğum yerdeki pimapencilerin numarasını bulup arar sorardım, onlar biliyorlardır kim yapar demir işlerini
İşte bizde çok araştırdım yapan hiç bir yer bulamadık balkona onlardan yoksa onlardan istiyordum baştanBen bilemiyorum ki, arkadaşımın camında var kedileri için onu kendi taktı ama balkona nasıl takılır hiçbir fikrim yok