Fikrimin İnce Gülü (Show Tv)

Emez

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2006
1.281
4
316
51
İzmir
Amasra'da dizi çekimi!

Aydan Şener ve Kenan Işık’ın başrollerini paylaştığı 'Fikrimin İncegülü' adlı televizyon dizisi çekimleri Amasra'da yapılıyor.

Aydan Şener ve Kenan Işık’ın başrollerini paylaştığı “ Fikrimin İncegülü “ adlı televizyon dizisi filmin çekimleri Tarihi ve Turistik Amasra ilçesinde yapılıyor.

Med Film şirketinin yapımcılığını üstlendiği “ Fikrimin İnce Gülü “ adlı dizi Show TV.’de mayıs ayının ilk haftasında gösterime girecek. Fikrimin ince gülü isimli televizyon dizisinin 8 bölümü Amasra çekilerek, diğer kalan bölümlerinin ise Haziran ve Ağustos aylarında tekrar Amasra’da çekileceği bildirildi.

Aydan Şener ve Kenan Işık’ın başrollerini paylaştığı “ Fikrimin İnce Gülü “ adlı TV.dizisinde Aydan Şener Uyuşturucu bağımlısı oğlunu bu illetten kurtarmaya çalışan bir anneyi canlandırıyor.

Show Tv'nin yeni yayın dönemindeki iddialı dizilerinden
Fikrimin İnce Gülü tanıtımlarıyla bile büyük dikkat çekmeyi başardı

Show TV’nin, ekranlarda duygu fırtınası estirecek, iddialı dizisi “Fikrimin İnce Gülü” tanıtımlarıyla bile olay yarattı...

Fikrimin İnce Gülü dizisi, daha yayına girmeden kelimenin tam anlamıyla müziğiyle patladı...

Aydan Şener, Kenan Işık ve Yasemin Balık’ın yanı sıra bir çok ünlü oyuncunun rol aldığı Fikrimin İnce Gülü sizleri ekran başına kilitleyecek...

Fikrimin İnce Gülü yeni yayın döneminde Show TV’de ekrana gelecek…

İlk bölümü seyrettim. Çok güzel bir hikaye. Kenan Işık zaten süper de Aydan Şener'in oğlunu oynayan çocuğun oyunculuğu bir harikaydı.

bu dizinin reklamları yayınlanırken ben güzel izleriz dedim eşim beğenmedi dizinin olduğu akşam misafirler geldi tabi ben git gel ikram derken izleyemedim eşime bir baktım gözlerini ayırmadan izliyor :) bende tekrarını izleyeceğim artık...

ben kenan ışık ın oyunculuğunu hiç beğenmedim keşke başka biri oynasaydı onun yerine;ama dikkat ettiniz mi Aydan Şener hala çok güzel ya maşallah.Estetik var mı acaba?

diziyi izledim, beğendimde güzeldi ama ben oldum olası aydan şeneri sevemedim arkadaşlar ya.. bence çok ruhsuz oynuyor. bütün rollerde aynı mimik, aynı eda, aynı duruş...aydan şener sevenler kızabilir ama napim böle:kahve:

Ben oyunculari da diziyi de cok begendim... Insallah güzel devam eder... Dizin cekildigi yer zaten harika :)

Dün akşam tekrarı vardı gecenin köründe ertesi günün yemeğini yaparken mutfakta şöyle bir takılayım dedim. Konu itibariyle güzel, ama Aydan şener Masal'ın da dediği gibi çok donuk mimikler hep aynı. Olayı tam manasıyla yaşayamıyor. Kenan Işık ise bu dizide olmamış.Başka biri olsaymış daha güzel olurmuş. Kenan Işık çok yaşlanmış ve değişmiş.

Bende diziyi çok beğendim.Aydan Şeneri her zaman beğenmişimdir ama Kenan ışık da bir tuhaflık vardı.Gözleri bakışları çok değişikti.Göz altı torbalarını falan mı aldırmış anlayamadım....:1no2:

Bence de Kenan Işık pek olmamış onun yerine Haluk Bilginer olsaymış valla düşünemiyorum tadından yenmez olurdu o zaman..ben de tekrarını izledim güzel bi dizi gerçekten Amasra harika bi yermiş yaa

dizinin senaryosu çok hoşuma gitti,acayip duygulandırdı bana dokunan bi tarafları var:1no2:

kenan ışık'ı beğenirim ama bence de bu diziye olmamış keşke başka biri olsaydı!...Aydan şenerin gençliğini oynayan kız cuk oturmuş ya nasıl da bulmuşlar dimiisengözlerimebaksanab

dizinin senaryosu çok hoşuma gitti,acayip duygulandırdı bana dokunan bi tarafları var:1no2:

kenan ışık'ı beğenirim ama bence de bu diziye olmamış keşke başka biri olsaydı!...Aydan şenerin gençliğini oynayan kız cuk oturmuş ya nasıl da bulmuşlar dimiisengözlerimebaksanab

Evet ya,ancak bu kadar benzeyen birini bulabilirlerdi... Ama Kenan Isik´in gencligini oynayan cocuk pek oturmamiskafamçokkarıştı
Dizi cok hosuma gitti..Özellikle bölümün icinde karakterlerin gecmisinden parcalar koymalari cok güzel.. Olaylarin nedeni gittikce gün yüzüne cikiyor... Bakalim,insallah suyu cikmaz bu dizinin de..

Memed Ali intikamını alıyor!

Zehra’nın eşyalarını yakması ve Memed Ali’ye karşı savaş ilan etmesi herkesi şaşırtmıştır. Ama Zehra’nın ailesi buna şaşırmaktan çok telaşlanmıştır. Her geçen gün gerilim artmaktadır. Memed Ali, Zehra’nın bu hareketini karşılıksız bırakmayacaktır.

Özgür, eczaneden çaldığı ilaçlarla geçici bir süre de olsa kendini rahatlatmayı başarmıştır. Özgür’ün gitmediğini gören Gülendam içten içe çok sevinir. Her geçen gün Özgür’e olan hisleri kabarmaktadır. Özgür’e olan ve adını bir türlü koyamadığı hisleri o yaşına kadar yapmadığı şeyleri yaptırtmaya başlamıştır. Gülendam ve Özgür arasındaki yakınlaşma her geçen gün farklı bir boyut kazanmaya başlar. Gülendam ve Özgür’ü birlikte gören Savaş ise, duruma el koymaya karar verir.

Zehra kasabada kalacağı için kendine bir iş edinmeyi planlar ve eski sinemayı yeniden hayata geçirmeye karar verir. Nefise’den babasının eski sinema makinesini alarak çalışmalara başlar. Sinema makinesini çalıştırmak o kadar kolay olmaz. Zehra bununla ilgilenirken oğlunun da iyi olduğunu düşünerek içini ferah tutmaktadır. Özgür’ün nasıl bu kadar iyi olduğunu anlaması onun için acı olacaktır.

Memed Ali Zehra’nın aleyhine kullanabileceği ne varsa öğrenip Zehra’yı zor duruma düşürmeyi kafasına koyar. Annesinin zoruyla Arife’nin verdiği iftar davetine bile katılır. Ama buraya gitmesindeki asıl amaç başkadır. Ve yaptığı araştırmalarda öğrendiği bir şey vardır ki, Zehra’nın hayatını mahvetmek için yeterli olacaktır.

21/09/2007 Cuma Saat :22.00

alıntıdır

[youtube]NF0xKSZgvtg&eurl=[/youtube]

Pazar gününe alınmış dizi.Bilginize.

Özgür uyuşturucuyu bırakmaya karar vermiştir ama bu sandığı kadar kolay olmayacaktır. Bağımlılığı onu esir almaya çalıştıkça o direnmeye çalışır. Gülendam, Özgür’ün bir çıkış yolu bulması, uyuşturucu yerine başka bir şey koyması için elinden geleni yapar. Özgür’ü zorlu bir savaş beklemektedir. Bu savaşta istemese de Gülendam’ın kalbini kıracaktır.

Zehra, kasabada kalmaları kesinleştiği için sinema açmaya karar verir. Ne yazık ki bunun için de yine işi Memed Ali’ye düşecektir. Ne kadar istemese de Memed Ali’nin ayağına gider. Memed Ali Zehra’nın beklediği çıkışı yapmayarak Zehra’yı çok şaşırtır.

Haydar ve Bahar’ın ilişkisi gizliden gizliye devam ederken, başlarına gelen beklenmedik olay her şeyi alt üst eder. Artık ilişkileri üçüncü bir kişi tarafından da öğrenilecektir. Süreyya ise Zehra’nın kasabada kalma kararının kesinleşmesinden, hele hele sinema açma fikrinden çok rahatsız olur. Sadece kendi rahatsız olmakla kalmaz Erhan’ı da buna ortak eder.

Tam sular duruldu, her şey yoluna girdi diye düşünürken Memed Ali yaşamında geri dönülmez çatlaklar oluştuğunun farkına varır. Ve yapacağı sürprizle bir kez daha Zehra’nın işine taş koyar. Ama Zehra pes etmek niyetinde değildir...

07 Ekim 2007 Pazar Saat : 22.00

alıntıdır

Back
X