Fikrimi Engelleme!

sekerlifindik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2013
126
56
98
Merhabalar...Öncelikle ben kendimi anlatarak bu sosyal sorumluluk projesini anlatmak istiyorum.Şu an 20 yaşındayım Zihinsel engelliler öğretmenliği 3.sınıf öğrencisiyim. Şımarık, umursamaz, cadoloz biriydim.Cidden öyleydim.İnsanların hayatlarındaki sıkıntılardan ufacık olsun haberim yoktu.Lise son sınıfta iyi bir puan aldım zaten yabancı dil bölümündeydim gideceğim bölüm tercümanlıktı puanlarım sıralamam da yetiyordu.Okuduğum okulun rehberlik hocasıyla görüştük bana zihinsel engelliler öğretmenliğini önerdi.Bu zamana kadar çok kez duydugum ve aklımın ucundan geçmeyen bir bölmdü.Benim kadar sorumsuz biri yapabilir miydi bu mesleği? Babam kolumdan tuttuğu gibi beni bir rehabilitasyon merkezine götürdü oraya gidip gelirken bir çok yetersizliği olan insanla tanıştım.Değiştim, olgunlaştım.Okuduğum bölüm sayesinde bir çok organizasyonda yer aldım.Bir çok yeni hayat tanıdım...Bazen sadece kendimiz için bir şeyler yaptığımızı ve bu hayatta başkaları için de olduğumuzu unutuyoruz...Hiç bir sıkıntısı yokken sıkıntı yaratan insanlar için çabalamak yerine buna değen insanlar için uğraşın.Galiba huzur ve mutluluk tam da burada.Her neyse konudan çok uzaklaştım galiba :44: Projenin adı FİKRİMİ ENGELLEME.

http://www.youtube.com/watch?v=inBSiHU5VNg

yer almak istiyorsanız videodaki siteden ve facebook sayfasından harekete geçin.Unutmayın hepimiz birer engelli adayıyız.

Son düzenleme:
paylaşım için teşekkürler facebooktanda hemencecik buldum.. gereği yerine getirilicektir hiç şüpheniz olmasın...

Benden tam destek. Projenizi tanıdıklarımla paylaşmaya başladım bile.
Her birimiz potansiyel engelli adayıyız. Bir gün görmezden geldiğimiz insanların yerinde olabiliriz.
Prejenizin Cumhurbaşkanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Aydın Valiliğini tarafından kabul edilmiş olması ise beni çok sevindirdi.
İnşallah ne kadar el o kadar yüksek vokal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…