fikrim gelmiyor?

Öncelikle sakın bişey yapma benim herşeyim var lafına kanma..Böyle derler ama o gün gelince beklerler. Bu kadar düşünüp kendini paraladığına değmez değişik birşey alacağım diye. Sonra ters tepebilir. Genelde bu kadar üstüne düşünce olmuyor kendimden biliyorum. Bende geçen sene ne alsam diye 6ay uğraştım aldığım şey öyle cuk oturmadı yani.
gidip bir cüzdan alabilirsin veya kartlık ne kullanıyorsa. Vakkonun güzel modelleri var..

sen ne yapmıştın ki merak ettim?:44:

Ben erkek arkadasima klasik hediyelerin yaninda kendi yazdigim günlük gibi bisey hediye etmiştim. İliskimizin basindan beri yasadigimiz bizim için özel eğlenceli anlarin bendeki anlamlarıni yazdim biraz da esprili bi sekilde. Uzun suredir birlikte olduğumuz için kitap gibi bisey olmuştu :) hediyeleri arasında en çok onu sevdi ve bastan sona benim yanimda okudu. Bazi yerlerde güldük bazi yerlerde duygulandi onu izlemek çok eglenceliydi :) tabi biraz zaman aliyor ve yorucu olabilir ama düşünürsen eğer nişanlınin da begenecektir bence

bakalım tüm resimlerimizi istedim onda olan, ben de olanlarla birleştirecem ortaya güzel bişey çıkacak sanırım :) :16:

Back