- Konu Sahibi ballilokmatatlisi
Ben geçen sene üstünde ismi yazan kalemlerden yaptırmıştım. Kutusuyla falan çok şık bişeydi, çok beğenmişti baya duygulanmıştı. Bu sene bakalım daha karar vermedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkinizin de beğendiğiniz bir resminizi kara kalem çizdirebilirsiniz. Nişan fotoğrafınızı mesela. Çok güzel oluyor gerçekten.
Evlenince evinizde giymesi icin pijama takimi alabilirsin. :)
Güzel bir anahtarlik secip evimizin anahtarligi olsun diyebilirsin. :)
Ne bileyim evlenince kullanabilecegi bir sey olsun. Böylece evliligi de dört gözle bekler :) Hem de manevi degeri de olur!:)
Ben geçen sene üstünde ismi yazan kalemlerden yaptırmıştım. Kutusuyla falan çok şık bişeydi, çok beğenmişti baya duygulanmıştı. Bu sene bakalım daha karar vermedim.
bunu sevgililer gününde düşünüyorum canım :) resmim orta okul ve lise yıllarımda beğenilirdi, bakacağım artık :))![]()
O zaman ilk tanıştığınız andan itibaren sizin için özel olan fotoğraflar falan vardır mutlaka. Onları zaman sıralamasına göre çıktı alıp bir albüm yapıp yanına da fotoğraf çekildiği zaman ki anılarınızı falan yazabilirsiniz. Biraz zahmetli olabilir ama şirin olur.
Fotoğrafa takmışım bugünlerde![]()
evet canım kolaj şeklinde de olabilir :) ama ilk aylardaki fotoğraflarımız bilgisayar çöktüğü için yok oldularzahmet mi ne zahmeti, zevkle yaparım...ama ilk 8 -9 aylık fotoğraflarımz yoklar o da içimde ayrı bir yara
![]()
pijama ? :) evet olabilir düşüneceğim hatta yarın bakayım, marka önerileriniz varsa öncelikle gidip bakayım, çok teşekkür ederim![]()
çok kötüsüüün, bu çok güzel bir fikir, benim nişanlımı mutlu edebilecek tek bi hayali var o da bana sarılıp ertesi gün öğlene kadar uyumak bunun konusu çok geçer de ordan biliyorum :) da şimdiden gerçekleştiremeyeceğim taa on ay var :)
Mutlaka bu güzel hayal dışında olmak isstedigi yada sahip olmak istediği bişey vardırBi arkadaşım sevgilisine oyuncak tren almıştı çocuk küçükkken çok istemiş alamamış ailesi sevgilisi almıştı o da çok sevinmiş
![]()
ee arkadaşlar bekliyorum yok mu öneride bulunmak isteyen![]()
Valla ben tıkandım okuyunca her denilene ona gittik, bu var, yemeğe iki günde bi'çıkıyoruz, onu günlük alırım şunu düğünde alırım demişsin![]()
Evleneceğiniz için komik baskılı boxera kadar alabilirsinYemeğe hep gidiyoruz diyosun ama bu sefer bi'tık daha şık hiç gitmediğiniz bi'yere gitseniz yemekten sonra tatlı niyetine pasta gelse üstünde mumla beklemiyoken sürpriz olmuş olur.
Hediye için ileriye yönelik bi'şey düşün evlenince kullanmalık arkadaşların dediği gibi ya da isim yazılı özel hediyelere bak (arkası yazılı saat, cüzdan, kalem) ya da kutu hazırla küçük küçük notlarla sevdiği şeyleri al. Ben son doğum gününde bi'de kazak aldım, deri kaplı ajanda, mini eski tip alarmlı masa saati, huysuz şirin kumbara aldım hepsine de not yazdım. (saate-artık buluşmalarda ağaç olmamam dileğiyle gibi) Hepsini de tek tek paketledim çok mutlu olmuştu hep sevdiği şeyler çünkü... Onu iyi dinlediğimi görüp, neleri sevdiğini kaçırmadığım için daha çok seviniyo bu küçük hediyelere. Pasta bi'de kutuya sevdiği çikolatalardan attın mı iki güzel de söz al sana romantik hediye
![]()
bende tıkandım ki buraya konu açıp dert yandım arkadaşım :2: ama beğendim bunları da düşünücem, evet en şık yerlere de gittik ettik ama şu pasta olayı güzel mesela :) evet bunu yapıcammmmm :) çok teşekkür ederim, bi kutuda böyle bizi simgeleyen ufak objeler ya da şirin bişey alıyım:) teşekkür ederim![]()
Ben erkek arkadasima klasik hediyelerin yaninda kendi yazdigim günlük gibi bisey hediye etmiştim. İliskimizin basindan beri yasadigimiz bizim için özel eğlenceli anlarin bendeki anlamlarıni yazdim biraz da esprili bi sekilde. Uzun suredir birlikte olduğumuz için kitap gibi bisey olmuştu :) hediyeleri arasında en çok onu sevdi ve bastan sona benim yanimda okudu. Bazi yerlerde güldük bazi yerlerde duygulandi onu izlemek çok eglenceliydi :) tabi biraz zaman aliyor ve yorucu olabilir ama düşünürsen eğer nişanlınin da begenecektir bence
paraşüt müsiz de hediye beğenmiyosunuz
onu yaptım, şuraya gittim, kombinemiz var şunumuz var
valla biz de cok gezeriz bizde güzel yerlerde yemek yeriz ama o gün özel gündür, illaki hiç yapmadıgınız birşey olması gerekiyorsa paraşütle pankart açmanız gerekecek (umarım yapmamışsınızdır) :))
Güzel ve romantik bir akşam yemeği, pasta ve sonrasında şık bir saat veya kol düğmesi...
kazağı var diye kazak almamanız saçma geldi bana:) bence şu soğuk günlerde çok şık ve marka bi kazak onun da hoşuna gider
ve ya tekne kiralayıp, tekneyi süsletip romantik bir yemek yiyebilirsiniz..tabi bulunduğunuz ili bilemiyorum..