fikrim gelmiyor?

ballilokmatatlisi

odurbenımaşkım
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
1.121
34
68
Samsun
kızlar doğum günü hediyesi hakkında fikrinize ihtiyacım var, hala bulabilmiş değilim...
nişanlımın doğum günü çok yaklaştı, ağzını aradım daha önce;

- hayatım doğum gününde ne hediye almamı istersin, ihtiyacın olan bişeyi almak isterim dedim...
sevdiceğim de bana;
- aşkım sakın bişey alayım deme benim herşeyim var, bişeye ihtiyacım da yok, paranı harcama sakın , kıyafetmiş ayakkabıymış bunlardan artık gözümde değil vs. vs. deyince kalakaldım öylece.

ne yapsam ne etsem ona pasta yapıcam çok sever yaş pastayı...ama hediye olarak ne alacağım tükendim resmen aklıma bişey gelmiyor, gelse de kararsız kalıyorum...gömlek mont kazak cüzdan kemer ayakkabı kol düğmesi saat forma ya da meraklısı olduğu bişey yok bunların dışında fikriniz varsa nolur samimi bi şekilde yardımınızı istiyorum...

Son düzenleme:
Ya saat alın ya ne biliyim böyle kullanacağı şeyleri aldığınıza göre manevi yönü olan bir şey düşünün

konu erkekler olunca hediyede o kadar zor oluyor ki seçmek en iyisi saat yada tuttuğu takımın formasını al

Evlenince evinizde giymesi icin pijama takimi alabilirsin. :)
Güzel bir anahtarlik secip evimizin anahtarligi olsun diyebilirsin. :)

Ne bileyim evlenince kullanabilecegi bir sey olsun. Böylece evliligi de dört gözle bekler :) Hem de manevi degeri de olur!:)

ne olabilir yaa ne, işte o parlak fikre ihtiyacım var, bi de başbaşayız hep, yani böyle grup arkadaşlarımız da yok ki ortak sürpriz yapalım...

Bir hayali vardır mutlaka mesela benim sevgilim pilot olmak istiyormuş ben kendimi hostes onu pilot yaptım çok şaşırcak hatta bi kaç uçuş okuluyla görüşüyorum 1 saatlik bir uçuş için hayali gerçekleşicek doğum günü geliyor ben onun için bir kutu hazırlıyorum çok eğlenceli olacak hediye olarak kişiye özel gömlek cüzdan ve kemer seti aldım :) Bi de video hazırlatıyorum

Illa elle tutulacak bir sey olmasina da gerek yok aslinda. Konser, sinema, tiyatro vs. bileti de olabilir, sonrasinda ya da öncesinde yemege de götürürsün. Yeterli olur.

İkinizin de beğendiğiniz bir resminizi kara kalem çizdirebilirsiniz. Nişan fotoğrafınızı mesela. Çok güzel oluyor gerçekten.

ben bu sene eşime "yaşı kadar hediye" hazırlıyorum.
aramızda ona özel hissettirecek ufak tefek şeyler alıyorum yavaş yavaş. (bi t-shirt, bi kitap, en sevdiği çikolata vs. gibi)

çok kötüsüüün, bu çok güzel bir fikir, benim nişanlımı mutlu edebilecek tek bi hayali var o da bana sarılıp ertesi gün öğlene kadar uyumak bunun konusu çok geçer de ordan biliyorum :) da şimdiden gerçekleştiremeyeceğim taa on ay var :)

Illa elle tutulacak bir sey olmasina da gerek yok aslinda. Konser, sinema, tiyatro vs. bileti de olabilir, sonrasinda ya da öncesinde yemege de götürürsün. Yeterli olur.

biz çok aktifiz hiç kaçırmayız öyle günleri konserleri falan, yemekse iki günde bir çıkıyoruz, istiyorum ki gerçekten doğumgününe özel bişey olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…