- Konu Sahibi ballilokmatatlisi
-
Her dakikasında her saniyesinde sen olan şık bir saat alabilirsin.. =)
Ya saat alın ya ne biliyim böyle kullanacağı şeyleri aldığınıza göre manevi yönü olan bir şey düşünün
konu erkekler olunca hediyede o kadar zor oluyor ki seçmek en iyisi saat yada tuttuğu takımın formasını al
güleceksiniz ama formayı da eleyin :) formamız var ikimizinde :)
ne olabilir yaa ne, işte o parlak fikre ihtiyacım var, bi de başbaşayız hep, yani böyle grup arkadaşlarımız da yok ki ortak sürpriz yapalım...
maç bileti alın o zaman
Kış geldi.Tuttuğu takımın panduflarından alsan.. ?
Şunlar gibi
Google a sorsanız ?
Emin olun milyon tane site var bununla ilgili.
kızlar doğum günü hediyesi hakkında fikrinize ihtiyacım var, hala bulabilmiş değilim...
nişanlımın doğum günü çok yaklaştı, ağzını aradım daha önce;
- hayatım doğum gününde ne hediye almamı istersin, ihtiyacın olan bişeyi almak isterim dedim...
sevdiceğim de bana;
- aşkım sakın bişey alayım deme benim herşeyim var, bişeye ihtiyacım da yok, paranı harcama sakın , kıyafetmiş ayakkabıymış bunlardan artık gözümde değil vs. vs. deyince kalakaldım öylece.
ne yapsam ne etsem ona pasta yapıcam çok sever yaş pastayı...ama hediye olarak ne alacağım tükendim resmen aklıma bişey gelmiyor, gelse de kararsız kalıyorum...gömlek mont kazak cüzdan kemer ayakkabı kol düğmesi saat forma ya da meraklısı olduğu bişey yok bunların dışında fikriniz varsa nolur samimi bi şekilde yardımınızı istiyorum...
ne olabilir yaa ne, işte o parlak fikre ihtiyacım var, bi de başbaşayız hep, yani böyle grup arkadaşlarımız da yok ki ortak sürpriz yapalım...
Bir hayali vardır mutlaka mesela benim sevgilim pilot olmak istiyormuş ben kendimi hostes onu pilot yaptım çok şaşırcak hatta bi kaç uçuş okuluyla görüşüyorum 1 saatlik bir uçuş için hayali gerçekleşicekdoğum günü geliyor ben onun için bir kutu hazırlıyorum çok eğlenceli olacak hediye olarak kişiye özel gömlek cüzdan ve kemer seti aldım :) Bi de video hazırlatıyorum
Illa elle tutulacak bir sey olmasina da gerek yok aslinda. Konser, sinema, tiyatro vs. bileti de olabilir, sonrasinda ya da öncesinde yemege de götürürsün. Yeterli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?