Fikri Olan?

ayayyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
1.114
1.143
158
Merhaba kk bayanları benim derdim deri koltuklarım! kötü kokmaya başladılar böyle sanki sigara içilmişte sigara kokusu sinmiş gibi tam adlandıramadığım bir koku. Üstelik evimde sigara içilmez isteyenede müsade etmem. Ne yaptıysam arındıramadım kokudan. Herşeyi denedim deri temizlik ürünleri, kokulu cifli sularla bile kaç kez sildim ama nafile temizliğini mi yanlıs yapıyorum acaba su değince mi koku oluşuyor? Bir iki fikir lütfen deli olcam evimin güzel kokmasını cok severim ama koltuğa yaklaşınca bi felaket. Yardımcı olabilecek varmı??

Merhaba kk bayanları benim derdim deri koltuklarım! kötü kokmaya başladılar böyle sanki sigara içilmişte sigara kokusu sinmiş gibi tam adlandıramadığım bir koku. Üstelik evimde sigara içilmez isteyenede müsade etmem. Ne yaptıysam arındıramadım kokudan. Herşeyi denedim deri temizlik ürünleri, kokulu cifli sularla bile kaç kez sildim ama nafile temizliğini mi yanlıs yapıyorum acaba su değince mi koku oluşuyor? Bir iki fikir lütfen deli olcam evimin güzel kokmasını cok severim ama koltuğa yaklaşınca bi felaket. Yardımcı olabilecek varmı??
deri koltuktan olduğuna emin misin?
perdelerini ve halılarını yıkayıp iyi bir temizlik yaparsan o ağır kokudan kurtulursun gibi geliyor bana.

Evet eminim çünkü salondaki halı silimi perde vs iki haftada bir yaparım. Koltuklarıda silwrim ilk iki gün mis sonrasinda koku yine başlıyor evin heryeri güzel kokarken koltuklar canımı sıkıyor kesin bir çözümü yok sanırım bir yıllıklar üstelik

suni deri mi?
suni deriler ıslak silinince koku yapar diye biliyorum.

suni deri mi?
suni deriler ıslak silinince koku yapar diye biliyorum.

Emin değilim valla hiç aklıma gelmemişti bu aldığım yeri arasammı acaba? Baya bir bütçe ayırmıstık bu koltuklar için çnkü

Emin değilim valla hiç aklıma gelmemişti bu aldığım yeri arasammı acaba? Baya bir bütçe ayırmıstık bu koltuklar için çnkü

arayıp sorun mutlaka bilgileri vardır. en azından daha önce böyle bir şikayet olmuş mu, çözümü nedir, yardım edebilirler.

Deri her halükarda kötü kokar.Deri için spreyler var ondan satın alın

hiç sevmem deri kokusunu ev değil ofis gibi gelir bana :KK48: deriyi cifle silmek falan yanlış sanırım bu sebep olmuş, yalnızca nnemli bi bezle silinmesi lazım, kimyasallar zarar veriyo koku yapıyo. ama temizlik kokusu hissetmem lazım derseniz arap sabunu diyorum:KK48:

Back