Fikri olan varsa?

Happyyear34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2019
413
118
53
Hanımlar herkese selam öncelikle. 3 aydır bitmek bilmeyen daha doğrusu ara ara meydana gelen bir boğaz agrim,boğazımda bir şey sisiyormus gibi hissediyordum. Aile hekimligime gittiğimde kan testi yapıldı sonuçlara göre bir sey çıkmamış ama farkettim ki tsh hormonuma vs bakilmamis. Hemograma bakılmış. Ben de tatmin olmadım ve bir KBB doktoruna başvurdum. Randevumu bekliyorum şimdi fakat çok korkuyorum sigara kullanmıyorum genizetim ve bademcigim yok. Kulak arkama doğru aşırı derecede bir sızlama hatta bazen boynumda iğne batması şeklinde sizlamalar hissediyorum. Bu tarz semtomlari yaşayan varsa ve bilgi sahibi olan biri varsa yazarsa çok sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden.

Bu arada lenf bezi şişmesi diye düşündüm fakat boynumu boğazımı kontrol ettiğimde bir sislikte farkedemiyorum. Nasıl bir şey bu hiç anlamadım

Valla bende faranjit var.. soğuk veya sıcak yediğim zaman.. çok konuştuğum veya sesli konuştuğum zaman öyle oluyorum ..

Valla bende faranjit var.. soğuk veya sıcak yediğim zaman.. çok konuştuğum veya sesli konuştuğum zaman öyle oluyorum ..
Belirtilerimi nette arattigimda faranjitide gördüm fakat o öksürük yapmıyor mu? Yani çok bağırırken mesela öksürük olur hep diye biliyorum

Aralik ocak gibi bende de oyle birsey oldu yaklasik 1-1,5 ay bogazim surekli agridi sanki orda birsey sisiyormus gibi yutkunmakta bile zorlaniyordum. Hatta agrisi ara ara kulagima vuruyordu. Elime sanki bisey geliyordu boynuma dokundugumda.Yanlis hatirlamiyorsam dahiliye bolumune gittim. Detayli kan testi yapildi ve tsh cok cok dusuk cikti. Troidler cok hizli calisiyormus. Ayrica ultrasonla da bakildi troidit (troidlerde iltihaplanma)dendi. Antibiyototik ile tedabi olmuyormus. Sadece agir bi agri kesici vermisti doktor. Apranax. Ondan sonra cok sukur duzeldi. Bi sonraki ay tekrar tahlil yapildi tsh normal seviyesine gelmisti. En cok stres ve uzuntu etkiliyormus. Gercekten de oyle bi donemdeydim. Size de Allah sifa versin, cabuk iyilesirsiniz insallah

Belirtilerimi nette arattigimda faranjitide gördüm fakat o öksürük yapmıyor mu? Yani çok bağırırken mesela öksürük olur hep diye biliyorum
Her zaman olmuyor genelde daha çok ağrı oluyor.. azck soğuk yesem o akşam boğaz ağrısı çekiyorum.. şiddetlendiği zaman öksürük ekleniyor..

Her zaman olmuyor genelde daha çok ağrı oluyor.. azck soğuk yesem o akşam boğaz ağrısı çekiyorum.. şiddetlendiği zaman öksürük ekleniyor..
Çok sesli konuşunca öksürükte yapıyor evet

Yaa çok geçmiş olsun iyilesmenize çok sevindim. İnşallah bende atlatirim bu illeti. Çünkü kafamda kuruyorum ve aklıma kötü kötü şeyler geliyordu,sizin sayenizde bir nebzede olsun rahatladım. Cok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…