Fikri olan varsa cevap verebilir mi

Eda elif

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2019
137
73
98
29
Kızlar aşağıda ki testler bana ait pembe olani bundan bi 20 25 gün önce yaptım gebelik vardı hatta kan verdiğimde beta hcg hormonum 85 di ve 2 gün sonra kimyasal düşük yaşadım ve geçen gün kontrole gittiğimde ilk beta hcg değerim 141.9 du 2 gün sonra kan verdiğimde ise 156.3 dü bi kaç gün bekleyip tekrar kan vericem normalde pazartesi yapıcaktım testi eşim alıp gelmiş olunca bnde sabah yaptım ve böyle çıktı ilk testte ki çizgiye göre biraz daha belirgin acaba gebelik olabilir mi pazartesi tekrar test yapcam ama doktor dış gebelikte olabilir dedi bilen yada yakın çevresinde yaşayan varsa bana fikir verebilir misiniz lütfen😊😊

Eklentiler

• 20190518_091526.webp
    20190518_091526.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 351
Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
Cnm olabilir neden olmasin bi test alip yap kafan rahatlasin insallah gonlunuzce olur hersey

Back
X