fikri olan varmı?

durin

İçimdeki kıpırtım MELEĞİM
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
353
1
118
Antalya
arkadaşlar çeyiz için tefalin buhar jeneratörlü ütülerinden almayı düşünüyorum ama kararsızım iyi yada kötü yönleri nedir?bana yardımcı olurmusunuz?

Canim ben kullaniyorum tefalinkini, utuye airdigim zamani epey azaltiyor.Kirisiklari hemen aciyor defalarca ustund gezdirmiyorum.Ben cok memnunum,

Canim ben kullaniyorum tefalinkini, utuye airdigim zamani epey azaltiyor.Kirisiklari hemen aciyor defalarca ustund gezdirmiyorum.Ben cok memnunum,

canım çok sağol başka özellikleri nelerdir?aydınlatırsan sevınırım.

biz de kullanıyoruz evde canım, annem çok memnun..perdeleri asıyoruz hemen 5 dakikada yukarıdan aşağı buharı bastık mı ütü bitiyor kaydirigubbakcemile5 son derece pratik 2 saatte bitecek ütü 1 saate bitiyor tavsiye ederiz..

arkadaşlar çeyiz için tefalin buhar jeneratörlü ütülerinden almayı düşünüyorum ama kararsızım iyi yada kötü yönleri nedir?bana yardımcı olurmusunuz?

Onu kullanmadığım için bilmiyorum ama ben King K-1715 buharlı ütüsünü kullanıyorum. Çok memnunum. Dikey ütüleme çok işime yarıyor ayrıca buhar basıncı çok güçlü olduğu için özellikle gömlekleri çok rahatlıkla zorlanmadan ütülüyorum.

canım nasıl yani perdeler asılı haldeyken buharıyla mı ütülüyosun gerçekten öyleyse büyük kolaylık.

kuzenim ve ben philipsin buhar kazanlı ütüdünü aldık. gc 7380 gibi bişeydi modeli.
kuzemi kullanmaya başladı ve çok memnun, buhar kazlı ütüyü herkese tavsiye ediyor. çok kısa sürede işin bitiyor ve herşeyi anında açıyor tekrar tekrar üstünden geçmene gerek kalmıyor dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…