Merhaba kızlar. Yarın, bir kız öğrenci yurduna iş görüşmesine gideceğim. Daha önce müracaat etmiştim, bugün aradılar. Büyük ihtimalle de başlayacağım. Yurt müdüresi olarak. Ayrıca haftanın bir günü nöbet var.Yani orda kalacağım. Size sormak istediğim bu şekilde yurtta çalışan arkadaşlar var mı aranızda. Yurt müdüresi ne iş yapar ve maaşı ne olur. Bana ilk etapta 1000 lira dediler telde. Ayrıntıları yarın konuşacağız. Ne düşünüyorsunuz?
Merhaba kızlar. Yarın, bir kız öğrenci yurduna iş görüşmesine gideceğim. Daha önce müracaat etmiştim, bugün aradılar. Büyük ihtimalle de başlayacağım. Yurt müdüresi olarak. Ayrıca haftanın bir günü nöbet var.Yani orda kalacağım. Size sormak istediğim bu şekilde yurtta çalışan arkadaşlar var mı aranızda. Yurt müdüresi ne iş yapar ve maaşı ne olur. Bana ilk etapta 1000 lira dediler telde. Ayrıntıları yarın konuşacağız. Ne düşünüyorsunuz?
yuhh be müdüriye 1000TL mi veriyorlarmış.
Nasıl sorumluluk bu? Bu parayı verirsen yurt sorumlusuna o da o biçim sorumlu olur.
Yazık ya şu zihniyetlere.
yuhh be müdüriye 1000TL mi veriyorlarmış.
Nasıl sorumluluk bu? Bu parayı verirsen yurt sorumlusuna o da o biçim sorumlu olur.
Yazık ya şu zihniyetlere.
maaşa takılan arkadaşlar küçük ilse eğer müdire olması birşey farkettirmiyor
müdire sıfatını işini sahiplensin diye söylüyorlar genelde
çünkü genel de çalışanların çoğu aile içi oluyor
Hakkinizda hayirlisi
Mesleki gelisiminize cok sey katacagini dusunuyorum
Sorumluluk alacaksiniz ve guzel bir tecrube olacak maas azmis ama hayatta hersey para degil bir sure idare edip kariyerinizde guzel bir basamak olarak burayi kullanabilirsiniz