• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikri olan herkes yazsın.. Acill!

Butimar-

Söyle Bana Hindiba
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
1.605
2.367
133
29
Merhabalar arkadaşlar. Biz ailecek bi araba almayı düşünüyoruz böyle ucuzundan. Şimdi nakit paradan ayri 50 -51 civari altinimiz var bugun tartirmaya götürdüm kuyumcuya 6600 tl dedi. Bekledigimden az söyledi ben en azindan 7 bin 7500 civari bekliyordum. Az once netten baktığımda bugun altinin dusmus oldugunu gordum.

Acaba bayramdan sonraya mi kalsak zarar mi ederiz. Nasil bi yol izlememiz lazim ne yapsak ? Tum fikirlere açığım simdiden teşekkürler..

Altın bu.
Belli olmaz ne desek boş. Bir kaç sarrafa daha sorabilirsiniz.
Hemen almıyorsanız bekleyebilirsiniz.

suan firsatcilarin zamani gerek yok bayram oncesi ne kitlesek kar diye bakiolar. sen bekle altin yukselir satarsin cebine parani alinca catir catir pazarligini yaparsin
Off bilemiyorum ki. Ben daha once hep ceyrek alırdım ufak ufak bu konu beni aştı.:110:

Merhabalar arkadaşlar. Biz ailecek bi araba almayı düşünüyoruz böyle ucuzundan. Şimdi nakit paradan ayri 50 -51 civari altinimiz var bugun tartirmaya götürdüm kuyumcuya 6600 tl dedi. Bekledigimden az söyledi ben en azindan 7 bin 7500 civari bekliyordum. Az once netten baktığımda bugun altinin dusmus oldugunu gordum.

Acaba bayramdan sonraya mi kalsak zarar mi ederiz. Nasil bi yol izlememiz lazim ne yapsak ? Tum fikirlere açığım simdiden teşekkürler..
50 gram mı toplamı yoksa çeyrek mi.Ayrıca tek bir kuyumcuya sormayın en az 4-5 yere sorun fiyatlar farklı çıkacaktır.

Altın kısa vadede fazla yükselen bir şey değil. Uzun vadeli olunca para kazandırıyor. O yüzden ha şimdi ha bayramdan sonra 100-200 den fazla farketmez. Ha bi anda savaş çıkar başka bişeyler olursa bilemem.

Canım bizde arabamizi yenilicez eşim Aralık gbi modeller düştüğü için fiyatların az da olsa oynadığını söyledi dört bin kdr felan oynabilecegini söyledi o.yuzden aralığı yada Ocak da alacağız eski model.sayiliyorlar ne de olsa bir senetle neden böyle bir algı var bilmiyorum ama :rolleyes:

50 gram mı toplamı yoksa çeyrek mi.Ayrıca tek bir kuyumcuya sormayın en az 4-5 yere sorun fiyatlar farklı çıkacaktır.
Kolye ve bileklik takimi ama isciliksiz yani alirken ödenmiş onlar 50 gram. Bide birer tane yarim ve ceyrek var.onlar da düşmüştür kesin :(

Kolye ve bileklik takimi ama isciliksiz yani alirken ödenmiş onlar 50 gram. Bide birer tane yarim ve ceyrek var.onlar da düşmüştür kesin :KK43:
Gramını ne kadardan söylediler 7 binden aşağı satma derim bekle biraz hem işçilikte yokmuş.

Canım bizde arabamizi yenilicez eşim Aralık gbi modeller düştüğü için fiyatların az da olsa oynadığını söyledi dört bin kdr felan oynabilecegini söyledi o.yuzden aralığı yada Ocak da alacağız eski model.sayiliyorlar ne de olsa bir senetle neden böyle bir algı var bilmiyorum ama :rolleyes:
Evet yıl sonunda arabalr düşüyor. Sanirim siz sıfır alicaksiniz o yuzden yil sonu daha onemli oluyor. Biz de bekleyelim bakalim. Hepimiz icin hayırlısı olur ins.

Bayramdan önce arabaya ihtiyacınız varsa, işinizi görüyorsa altını bozdurun derim. Binlira eksik yada fazla çok bir şey farketmez bence. Bayramı, altınızda arabayla mutlu geçirin.

Araba almak için en uygun zaman Eylül Ekim sonrası ,şu an hem çok pahalı olur sene sonuna doğru arabaların kasası değişiyor bayiler ellerindeki stokları eritmeye çalıştığı için düşer nispeten
O zaman bekleyelim araliga kadar. Ama biz pahalı luks arabalardan almayacagimiz icin pek de onemi yok gibi beklemenin:silah:

Back
X