fikre destekkk

irras_

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2008
2.966
206
323
Bursa
merhaba arkadaşlar benim 24 ağustosda 1.yıldonümüm var ..

aklımdan bir takım şeyler geçiyor ..
1. bir günlük otel ayırrıtayım önceden gidip süsleyim siyah saten çarşaflar .. mumlar .. sonra kuvvetde olucak su dolu olucak mumlar olucak üstünde :kedi:
saçımıda boyatcam bir önceki gün .. ama işte otele çağırış şeklini kestiremiyorum .. bir ara hikayemizi öyküleştiriyordum .. ve ikimizi 10 yıl sonra görmek istediğim yerde yazıcaktım .. bu kitapdada şifreler olcaktı .. renkli kalemle yazılmış .. birleştirince otelin adresi çıksın diye düşündüm tarih saat fln .. yoksa balon şişrsem içine ufak ufak notlardamı yazsa tarih saat fln .. bilemedim gitti ..
ramazan girdiği için alkol seçeneğini kaldırdım programımdan .. onun yerine canlı müzik olan bir yerde rezervasyon ve gerisi otel .. soraa sabaha kadar dans kaydirigubbakcemile3
ama eşim vardiyalı çalışıyor izin aldırsammı o gün için yoksa hafta sonunamı denk getirsem bilemedim .. hafasonuna denk getirsem kayınvalde yanındayım hep beraber cümbür cemaat evde olmak istemiyorum ..
bize ait olsun istiyorum o gece ..
2.si ise araba kiralasam o gece gene canlı müzik sora güzel bir yerde sabahlama .. ama bunun yan etkilerini düşünüyorum istanbulda sabahlancak bi yer varmı acaba araba içinde :bbo: birde en mükemmel olması için çalıştıgım gün hiç hatırlamak istemeyeceğim güne dönüşmesinde ..
gecenin vakti serseriler içer içer gelir fln olmaz bizimkisi sinirlenir iner döver adamı ..

sizce hangisi daha münasip olur .. otel işi mi yoksa arabamı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…