• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinz onemli?

Aysaliiii

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2020
16
10
8
29
Herkese iyi aksamlar. Erkek arkadasımla 7 yıldır beraberiz. Aramizda paranin lafi olmaz ki bunuda dile getiriyoruz. Erkek arkdasimin işi yoktu, ailesinin durumuda pek iyi degil. Parasi olmadigi zaman bulusmk istemzdi ceknirdi kafe vs yerde degilde parkta fln bulusrduk. Bn oderm aramzda paranin lafi olmz derdim ama kabl etmzdi. Ozel gunlerimzde hediye bile alamzdi. Neyse smdi işi var 5 binden fazla aliyor. İlk maasiyla bi hediye fln bekledim yalan yok. Cunku maddi acidan 7 yildr yardmci oluyrdum ben. Benim durumum ona gore fazlasyla var. Ailesine fln para gonderiyor ama bana hc brsey yapmiyor. Degersiz gbi hissedyrm kendimi yaln yok. Bu zamana kadr birsru destkde bulundm ilk maasydi soncta cok farklydi bzm icn bu zamani bekliyordk soncta. Cimri mi bu adam ya. Ne yapiyim tepkimi gostrym mi. ?

BDV ye yazsaydın canım keşke 😊 soruna gelince dile getir tepkini koy canım. Hayatında ben de varım demek gibi. Yani benim nâcizane görüşüm bu

öncelikle konuyu yanlış yere açmışsın 🙂
Bende olsam bende beklerdim yani yalan yok ;)

öncelikle konuyu yanlış yere açmışsın 🙂
Bende olsam bende beklerdim yani yalan yok :KK66:

Biliyorum ama baslk onemli deglki sorunlarima yanit ariyorum bu daha onmli. Ordada burdada insanlr okuyacak soncta 😊 ne yapmaliyim sence? Cift maas+ ikramiye bile aldi ama bana hc brsy almadi 😔

Biliyorum ama baslk onemli deglki sorunlarima yanit ariyorum bu daha onmli. Ordada burdada insanlr okuyacak soncta 😊 ne yapmaliyim sence? Cift maas+ ikramiye bile aldi ama bana hc brsy almadi 😔
Vay ne cimriymis yahu. Yemeğe filan da mi götürmedi diyecem hediye almayan yemegimi götürecek dimi 🙄 tam cimri biri valla

Haklisn ama bu baslikda daha aktif gbi insanlar. Nasl bir tepki bermeliyim ki ?
Öyle canım ama site kurallarına aykırı sadece uyarmak istedim yanlış anlaşılmak istemem😊 yani trip atarak ama ilk maaşıymış canım bi ihtiyacı Olabilir o yüzden sana bişi yapamamıştır belki de diğer maaşında sana bi hediye vb. Ayarlamazsa tepki verebilirsin😊

Vay ne cimriymis yahu. Yemeğe filan da mi götürmedi diyecem hediye almayan yemegimi götürecek dimi 🙄 tam cimri biri valla

Şuan egitimde yani 3 aydr yanmda degl ama ailesine apra gonderiyo surekli. Bn urda dsari ckamiyrm sana hediye gonderemiyorum ama para atym bnden kendine bi hediye al bile demedi ya

Ama çift maaş + ikramiye diyosun kesin tepki göster benim için yapabileceğin hiç mi bişi yok gibi

Öyle canım ama site kurallarına aykırı sadece uyarmak istedim yanlış anlaşılmak istemem😊 yani trip atarak ama ilk maaşıymış canım bi ihtiyacı Olabilir o yüzden sana bişi yapamamıştır belki de diğer maaşında sana bi hediye vb. Ayarlamazsa tepki verebilirsin😊

Cift maas + ikramiye aldi yani 15 binden fazla para aldi hc mi 1 tl lik hatrm yk ama. Bn ozel gunlermzde bile hedye alrdm o durumum yk dye almzdi

Şuan egitimde yani 3 aydr yanmda degl ama ailesine apra gonderiyo surekli. Bn urda dsari ckamiyrm sana hediye gonderemiyorum ama para atym bnden kendine bi hediye al bile demedi ya
Konuşurken laf arasında parasini naptgini birkim yapiyon mu gibi bise sor bakalim ne diyecek

Cift maas + ikramiye aldi yani 15 binden fazla para aldi hc mi 1 tl lik hatrm yk ama. Bn ozel gunlermzde bile hedye alrdm o durumum yk dye almzdi
Açık çık konuş söyle üzüldüm kırıldım de yani olmaz öyle ben sadece 5000 alıyor zannetmiştim

Ayy bunun fakirlikte cimrilik ruhuna işlemiş ben olsam derim yani bune böyle parayı bulunca resmen dönmüş 360 derece
(Kimseye hakaret etmiyoru benim bir sevgilim var erkek sinir oldum bugün o yüzden şuan tüm erkeklere gıcıgım ayy çok hırslandım şuan sen kim sin kapım da köpek ol hadsiz telefonlarıma cevap vermiyor sun
Rahatladım biraz kendi kendime bile sevgilime kızmadım bugün şuan kızınca rahatladım lütfen saçma maçma kimse kötü bişey yazmasım )

Bazen erkekler biz kadar ince düşünemiyor. Hediye alması gerektiğini yada bunun bi incelik olduğunu bile düşünmüyordur belki. Yada şimdiye kadar parası olmadığı için size hediye almamış, böyle bi beklentiniz olduğunu bile düşünmüyordur. Ama bence istediğinizi belli etmeyin. Biraz daha gözlemleyin ona göre hareket edersiniz.

Bazen erkekler biz kadar ince düşünemiyor. Hediye alması gerektiğini yada bunun bi incelik olduğunu bile düşünmüyordur belki. Yada şimdiye kadar parası olmadığı için size hediye almamış, böyle bi beklentiniz olduğunu bile düşünmüyordur. Ama bence istediğinizi belli etmeyin. Biraz daha gözlemleyin ona göre hareket edersiniz.

Gelmesini beklycem artk. İşe baslrkn 7 yil boyunca sana hediyelr alamdm suprzlr yapamdm ama acisini ckartcm demsti pek zanntmiyorum ama hadi bakalm. İlk maas demek sevdklrine, ona emek verenlre hediye almk icn pay edilir bnm bildigim.

Gelmesini beklycem artk. İşe baslrkn 7 yil boyunca sana hediyelr alamdm suprzlr yapamdm ama acisini ckartcm demsti pek zanntmiyorum ama hadi bakalm. İlk maas demek sevdklrine, ona emek verenlre hediye almk icn pay edilir bnm bildigim.
Acaba borcu falan mı var. İlk maaşla hediye vs alınması bi kural değil bence öyle düşünmeyin. Bu içten gelerek yapılır.

Ama çift maaş + ikramiye diyosun kesin tepki göster benim için yapabileceğin hiç mi bişi yok gibi
Acaba borcu falan mı var. İlk maaşla hediye vs alınması bi kural değil bence öyle düşünmeyin. Bu içten gelerek yapılır.

Ailesinin birz borcu var. Aslnda ailesinin borcu 7 yildr hc bitmiyor yiyip icip gezn tipler. Yani onlr kadrdami degerm yk ya

Back