Fikirlerinz onemli?

Aysaliiii

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2020
16
10
8
29
Herkese iyi aksamlar. Erkek arkadasımla 7 yıldır beraberiz. Aramizda paranin lafi olmaz ki bunuda dile getiriyoruz. Erkek arkdasimin işi yoktu, ailesinin durumuda pek iyi degil. Parasi olmadigi zaman bulusmk istemzdi ceknirdi kafe vs yerde degilde parkta fln bulusrduk. Bn oderm aramzda paranin lafi olmz derdim ama kabl etmzdi. Ozel gunlerimzde hediye bile alamzdi. Neyse smdi işi var 5 binden fazla aliyor. İlk maasiyla bi hediye fln bekledim yalan yok. Cunku maddi acidan 7 yildr yardmci oluyrdum ben. Benim durumum ona gore fazlasyla var. Ailesine fln para gonderiyor ama bana hc brsey yapmiyor. Degersiz gbi hissedyrm kendimi yaln yok. Bu zamana kadr birsru destkde bulundm ilk maasydi soncta cok farklydi bzm icn bu zamani bekliyordk soncta. Cimri mi bu adam ya. Ne yapiyim tepkimi gostrym mi. ?

Buna tepki göstermek cok ayip olur ayrica ilk maasiysa borc harc biter hemen belki daha sonra alir

Espirili bir şekilde ima da bulunabilirsiniz onu kırmadan. Ee hayatım maaşını da kutlayamadık. Ne zaman kutluyoruz gibisinden falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…