Arkadaslar merhaba ben asker yolu bekliyorum ve esimin ailesiyle kaliyorum kendi evim yok esim geldikten sonra kuracagiz allahin izniyle yani bu bizim icin bir surec gecici bi durum yani.konuma geleyim arkadaslar ben baya tartismalar,kavgalar vs.yasadim ve halada yasiyorum. Sizden akil almak istedigim benom gibi belli sebeplerden bi arada yasayan hanimlar siz nasil davraniyorsunuz sraniz nasildir kvdeyle anlasabiliyormsuz lutfen bana yasadiginiz sorunlardan ve nasil hallettiginizi yazin.artik ben herseyi tartismak yerine sucu kendimde arayip en azindan esim gelene kadar rtik gerhuzurum icin ve dahada yipranmamak icin benim gibi esinin ailesiyle yasayankardan oneri bekliyorum. Ben artikd bu kisa zamanda yiprandim.ne yapayimda mutlu olayim nasil gecinebilirim.kisilik olarakta sinirli bi yapiya sahibim bundanda kaybediyorum.haksizliga yada olmadik yere hakkimda sozlenen sozlerede katlanamiyorum.gecinmek iyi olmak kimsedende ah almak istemiyorum.siz soyleyin hadi bu isin sirlarini...ben cikamiyorum isin icinden.
Son düzenleme: