• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinizi soylermisiniz

Alone28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2020
3
0
1
27
:110:Merhaba.Ben yeni katıldım. Biwey anlatmak istiyorum. Ben bir işte caliwiyordum. Patronumun kardewi oğluyla bı ilişkimiz vardı. O da sayılır biriydi orda. İlklerde çok iyi davraniyodu. Herwey çok iyi gidiyordu. Sonra benden uzaklawti. Ben böyle hep arayıp soran biri diyilimdir. Belkide sıkılmıştır bilmiyorum. Ben artık o benden uzaklaştığı için çıktım iwten. Ama onun olmadığı bir gün çıktım. Sonradan duydu aradı sordu neden çıktın.İlk söyleyemedim parayı soktum ortaya. Sonra bana Hall edeceyini söyledi. Daha sonra düşündüm akwam mesaj attım. Sen nasıl bı insansın? Ben şimdiye kadar tanimamiwim seni.Hep bana saf soyluyodun, kimsenin içini bilmiyomuwum. Senin icini bilmemiwim ben... Zeng etdi açmadım. Sms atdi. Sen beni nasıl gunshlandirirsin. Benim ankolojide hastam var onuncin seninle çok ilgilenemedim. Kimin yanında olduğu hep zor zamanlarda bilinir dedi. Yarın gel hall ederiz iwinide. Tabii ben gitmedim. Ondan sonrada aramadı.☹️☹️☹️ Lütfen fikirlerinizi soylermisiniz.Yardimci olurmusunuz. Benmi haklıyım omu?

Neden ş yerine sürekli w ??
Adam sıkılmıştır uzaklaşmıştır, bir problemi olmuştur uzaklaşmıştır. Her şey olabilir. Evlenip ayrılsanız bile iş yasamınızı etkilememeli. 🤷🏻‍♀️

Back