• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama fikirlerinizi rica ediyorum

tugcebjk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2010
11
0
36
İstanbul
Merhaba ben aranıza yeni katıldım boya konusundaki konuları da baya bir okudum açıkçası o yüzden direk konuya girip yorumlarınızı rica ediyoum. Saçım şu an kızıl kahve ama artık kızıllık olmasını istemiyorum, daha tatlı bir kahve tonu arıyorum nasıl desem sütlü kahve gibi, çok açık da olsun istemiyorum. Anlayacağınız çok kararsızım ne boyanın markasına ne de rengine karar verebildim :bbo: ayrıca en son boyamın üzerinden yaklaşık 5 hafta geçti şu anki o kızıllık kapanır mı sizce? Acil yardımlarınızı bekliyorumm :)

kimse yok muu bilmiyorumkismile

Ben yorum yapayım. Kızıl renk içeren önceki boyan kalıcı boya ile mi boyandı yoksa ev boyası yani geçici boya mı? Şimdi yapacağın sütlü kahveyi kalıcı boya ile yapacaksan kızıllık olmaz. Rengini görmedim ama 1. seferde olur ama bayağı bir kızılsa 2. seferde tam istediğin gibi olur. Geçici boya düşünüyorsan tam istediğin renk olmaz.

çok beğendiğim bir kaç ton söyleyebilirim bronz kahve,kumral dore,altın parıltılı moka hiç kullanmamıştım ama renk çok güzel görünüyor birde balköpüğü saçın koyu değilse kahve gibi olur zannımca

bronz kahveyi ben de düşündüm ama içinde kızıllık var gibi geldi bir de artık çok koyu kahve istemiyorum şöyle sütlü kahve çikolata gibi duran bir renk var mısır yaa :S

kahvelerin çoğunda kızlıllık var
dore renkler de bakırlık
küllü kumral alıyo biraz kızıllığı ama
3-4 kez boyadan sonra
çikolta kahve boyayabilrsin aktıkça da güzelleşen bi renk

Back