- 16 Mart 2019
- 51
- 3
-
- Konu Sahibi purplecandy1
Teşekkür ederim evet dediğim şekilde oldu herhangi birliktelik yok sadece değme olmuş olabilir ihtimal vermiyor musunuzHamile olma ihtimaliniz yok dediğiniz şekilde. Strese girdiğiniz için belirti yaşıyorsunuz. Yerleşme kanamasını anlarsınız zaten 1-2 damla ve kırmızı olmuyor
Biraz korkuttu ilk olduğu için bu durum beni…Bu şekilde gebe kaldıysan tıp kitaplarına falan girersin herhalde
Cıkss sperm o kadar zeki bi şey değillTeşekkür ederim evet dediğim şekilde oldu herhangi birliktelik yok sadece değme olmuş olabilir ihtimal vermiyor musunuz
O kadar şeyler yazmışlar ki yok elimden geçer mi yok şöyle olur mu bende onları okuyunca panik oldum acaba böyle de olur mu diyeCıkss sperm o kadar zeki bi şey değill
Valla bu siteye bakarsanız ceket üstünden de hamile kalacağı korkusunda olanlar varB
O kadar şeyler yazmışlar ki yok elimden geçer mi yok şöyle olur mu bende onları okuyunca panik oldum acaba böyle de olur mu diye
Çok teşekkür ederim yaa içim ferahladı haklısınız tabiValla bu siteye bakarsanız ceket üstünden de hamile kalacağı korkusunda olanlar variçe boşalmada bilmem kaç milyon sperm içinden 1 tanesi o rahmin zorlu yollarını aşıp dölleyebiliyor. Boşalma olmadan hele de içe boşalma olmadan imkansız
Of gülsem mi ağlasam mı bilemedimHoş geldin değme bebek