• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinizi esirgemeyin lütfen...

esperanzaa

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
2.691
660
363
aslında bu konuyu mutfak dekorasyonu bölümünde açmıştım kızlar ama sanırım takipçisi az olduğu için cevap yazan pek olmadı. mutfağımı yeniliyorum şuan ve çok kararsız kaldığım konular var. salonumu salon dekorasyonu bölümünde paylaşmıştım sizlerle. evim beyaz ağırlıklı. mutfağımı da beyaz tonlarda düşünüyorum. şimdi sizlere sorularımı yöneltiim sizler istediklerinize cevap verin arkadaşlar
1)mutfak tezgahımı mermerit yaptırsam kullanışlı olur mu? kullananlar var mı bu malzemeyi? mutfakçı önerdi bize, fiyatı diğer malzemelere göre kısmen daha düşük. bu nedenle endişe ettim kullanışından.
2)tezgah arasını cam seramik mi normal seramik mi yaptırsam? malum cam seramikler maliyetli ama çok şık. kullanımları temizliği vs rahat mı?
3)dolaplarım düz beyaz mı yoksa kendinden desenli beyazlardan mı olsa??
fikirlerinize ihtiyacım var kızlar, lütfen yardımcı olun...

$ege1003beyazxlineer_d.webp beğendiğim renklerden biri bu mesela

ben tezgah olarak siyah granit kullanıyorum şuanda memnunum. tezgah arasında eğer maddi durumunuz müsaitse cam mozaik yapın derim.gerçekten çok şık duruyor bende simlilerinden kullanıyorum çok hoş. eğer yapamazsanızda seramiklerde de artık çok çeşit var simli, desenli hertürlüsü var onlarda güzel durur. :34:

ben tezgah olarak siyah granit kullanıyorum şuanda memnunum. tezgah arasında eğer maddi durumunuz müsaitse cam mozaik yapın derim.gerçekten çok şık duruyor bende simlilerinden kullanıyorum çok hoş. eğer yapamazsanızda seramiklerde de artık çok çeşit var simli, desenli hertürlüsü var onlarda güzel durur. :34:

teşekkür ederim zaman ayırıp yorum yaptığınız için. ben de siyah tezgah düşünüyordum beyaz dolaplarla uyumlu olur diye ancak su birikip kireç lekesi yapıyor vs dediler gözüm korktu. ben de simli cam seramikleri beğeniyorum ama temizliği kolay mı, su lekesi yağ lekesi çok belli oluyor mu?

teşekkür ederim zaman ayırıp yorum yaptığınız için. ben de siyah tezgah düşünüyordum beyaz dolaplarla uyumlu olur diye ancak su birikip kireç lekesi yapıyor vs dediler gözüm korktu. ben de simli cam seramikleri beğeniyorum ama temizliği kolay mı, su lekesi yağ lekesi çok belli oluyor mu?

ben daha 1 aydır kullanıyorum cam mozaik için birşey diyemeyeceğim ama annem 1 yıldan fazladır kullanıyor bi sorun yok temizliğide kolay diyor. tezgah için söyleyeceğim tezgahı sildikten sonra kuru bezle hemen kurutmanız yoksa kurudugunda damla damla lekeler kalıyor. :34:

Konu içeriği nedeniyle ilgili bölüme taşınmıştır..

tamam o zaman buradan devam edelim bakalım. haydi kızlar, mermerit tezgah hakkında görüşlerinizi özellikle bekliyorum.

Back
X