- 23 Nisan 2011
- 2.691
- 660
- 363
- Konu Sahibi esperanzaa
aslında bu konuyu mutfak dekorasyonu bölümünde açmıştım kızlar ama sanırım takipçisi az olduğu için cevap yazan pek olmadı. mutfağımı yeniliyorum şuan ve çok kararsız kaldığım konular var. salonumu salon dekorasyonu bölümünde paylaşmıştım sizlerle. evim beyaz ağırlıklı. mutfağımı da beyaz tonlarda düşünüyorum. şimdi sizlere sorularımı yöneltiim sizler istediklerinize cevap verin arkadaşlar
1)mutfak tezgahımı mermerit yaptırsam kullanışlı olur mu? kullananlar var mı bu malzemeyi? mutfakçı önerdi bize, fiyatı diğer malzemelere göre kısmen daha düşük. bu nedenle endişe ettim kullanışından.
2)tezgah arasını cam seramik mi normal seramik mi yaptırsam? malum cam seramikler maliyetli ama çok şık. kullanımları temizliği vs rahat mı?
3)dolaplarım düz beyaz mı yoksa kendinden desenli beyazlardan mı olsa??
fikirlerinize ihtiyacım var kızlar, lütfen yardımcı olun...
1)mutfak tezgahımı mermerit yaptırsam kullanışlı olur mu? kullananlar var mı bu malzemeyi? mutfakçı önerdi bize, fiyatı diğer malzemelere göre kısmen daha düşük. bu nedenle endişe ettim kullanışından.
2)tezgah arasını cam seramik mi normal seramik mi yaptırsam? malum cam seramikler maliyetli ama çok şık. kullanımları temizliği vs rahat mı?
3)dolaplarım düz beyaz mı yoksa kendinden desenli beyazlardan mı olsa??
fikirlerinize ihtiyacım var kızlar, lütfen yardımcı olun...