Fikirlerinizi belkliyorum arkadaşlar

ehli

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
20
0
16
33
Samsun
Arkadaşlar ben Kasımda doğum yaptım 65 kilo ile hamile kaldım 85 ile doğurdum. Eymen''im 4,5 kq geldi dünyaya. oğlumu emzirmek çok istedim ama doyuramadım sütüm artsın diye önerilen herşei denedim hiç bi faydasını görmedim doğumda 10 kilo kaybettim ve 75 e düşmüştüm Süt yapsın diye yediklerim bana yaradı xD 80 kiloya çıktım. Göbegimde kaldı sardım korse taktım hala takıyorum vede aşırı çatlaklık var benim bile piskolojimi bozuyo inanın eşime göstermeden hemen giyiniyorum bi utanç haline geldi. eski kiloma nasıl dönicem Lütfen fikir verin bana

Son düzenleme:
Öncelikle allah analı babalı büyütsün yavrunu kardeşim...kendimle başlayayım bende 21 kilo aldım ve 70 le hamile kalıp 91 92 kiloyla doğuma girdim..belkide son 1 hafta kala tartılmadım 95de olabilir ama doğumla normal doğum yaptm 8 kilo gitti..sonra aynı bende sen gibi bu kilolarla kalırım dedim ama hamur işi makarna börek pilavı sağlık sorunlarm sebebiyle kesmiştim ve 69 kiloya düştüm.şimdi sağlık sorunum geçti tekrar 73 çıktım ama yaza nasılsa gider bu kilolar oğlumda bu ayın 23 ü 1 yaşına girecek...benmde kalçalarmda çatlaklar oldu ama zayıflayınca gözle görülür şekilde azaldı hafifledi..tamamiyle geçmesi maalesef mümkün değl.bende sen gibi eşimden çekiniyordm ama zayıflayınca oda beni takdir etti çatlakların bile kayboldu dedi.en başta biz onları baba yaptık onlara bir can doğurduk bunu düşün ve utanma cnm...anne olduk bu herşeye değer..lohusayken kendime bakıp bakıp ağlardım ama 2 ay sonra psikolojimde düzeldi ve anneliğin herşeyden öncelikli olduğunu anladım.eminim sende zamanla kendine gelecek şimdi kuruntu ettiklerine ilerde güleceksin.eymeni sağ sağlim kucağına almak bile bir mucize değlmi..biraz yedikleri dikkat edip bol bolda emzirme şansın varsa bence sütünde gelir zayıflarsında...bol bol su içmen bile süt yapar hemde zayıflatır yenilen süt olsun diye helvalar tatlılar hepsi bahane üstüne içilen sular süt yapar eskiler hep kandırılmış..emzirmekte kalori kaybettirdiği için bol bol emzir...eymenle mutlu günler dilerm...onlarda başkası yalan...

öncelikle teşekkür ederim kardeşim bu güzel yorumun için.bende normal yaptm bana doktorum bıle karnın çok buyuk derdi .suan bi cocuk varmış gibi duruyo. evet onları baba yaptık ama kilolarımdan eşimde memnun degıl beni motive etseydi piskolojm düzelirdi belki yüzüm hala tanınmaz halde sivilcelrden. süreklide dediğin gibi emzirmeye calışıorum çokta su içerim dikkatte ediyorum ama 2 gögsümü emiyo genede ağlıyo bu sefer mama vermek zorunda kalıyorum çok istedim 2 yasına kadar emsin. tek tesellim zaten oğlum. küçük yaşta anne olmanın duygusu çok başka ..

nasıl adam bunlar ya? yeni bir can geliyor dünyaya ve onu doğuran kadını beğenmiyorlar.pes diyorum.vicdan diyorum. doğum sonrası karısını beğenmeyen erkekler demek ki, bir kaza olsa herhangi bir organımızı kaybetsek bizi boşayacaklar heralde?sevgi dış güzellik midir arkadaşım? eşinle açık açık konuş bence. moralin yerinde olmazsa zaten süt falan olmaz. kilolarını vermenin tek çaresi egzersiz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…