Öncelikle allah analı babalı büyütsün yavrunu kardeşim...kendimle başlayayım bende 21 kilo aldım ve 70 le hamile kalıp 91 92 kiloyla doğuma girdim..belkide son 1 hafta kala tartılmadım 95de olabilir ama doğumla normal doğum yaptm 8 kilo gitti..sonra aynı bende sen gibi bu kilolarla kalırım dedim ama hamur işi makarna börek pilavı sağlık sorunlarm sebebiyle kesmiştim ve 69 kiloya düştüm.şimdi sağlık sorunum geçti tekrar 73 çıktım ama yaza nasılsa gider bu kilolar oğlumda bu ayın 23 ü 1 yaşına girecek...benmde kalçalarmda çatlaklar oldu ama zayıflayınca gözle görülür şekilde azaldı hafifledi..tamamiyle geçmesi maalesef mümkün değl.bende sen gibi eşimden çekiniyordm ama zayıflayınca oda beni takdir etti çatlakların bile kayboldu dedi.en başta biz onları baba yaptık onlara bir can doğurduk bunu düşün ve utanma cnm...anne olduk bu herşeye değer..lohusayken kendime bakıp bakıp ağlardım ama 2 ay sonra psikolojimde düzeldi ve anneliğin herşeyden öncelikli olduğunu anladım.eminim sende zamanla kendine gelecek şimdi kuruntu ettiklerine ilerde güleceksin.eymeni sağ sağlim kucağına almak bile bir mucize değlmi..biraz yedikleri dikkat edip bol bolda emzirme şansın varsa bence sütünde gelir zayıflarsında...bol bol su içmen bile süt yapar hemde zayıflatır yenilen süt olsun diye helvalar tatlılar hepsi bahane üstüne içilen sular süt yapar eskiler hep kandırılmış..emzirmekte kalori kaybettirdiği için bol bol emzir...eymenle mutlu günler dilerm...onlarda başkası yalan...