Fikirlerinizi bekliyorum..

Bukalemuun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2016
3
3
1
28
Arkadaslar merhaba.2 yıldır evliyim veesimle çocuk yapmaya karar verdik
Geçen sene denedik ama olmadı.Doktoragittiğimizde eşimde problem çıktı; spermsayıları çok düşüktü.Doktor bize normalyollarla çocuğumuzun olmayacağını soyledi.Bizde tedaviye başlamadık, seneye başlarız dedik.Geçen gün eşim tedavi için doktora gitti fakat doktor biraz olumsuzkonuştu,bizi direk tup bebeğeyönlendirdi.Eşimin sperm üreten organı gelişmemiş ve bu sebepten sperm sayıları çok az çıktı.Doktor hormon testi istedi belki hormonu bozukluģu olabilir dedi.Eger öyle bir durumda varsa ilaçla ya da ameliyatla düzeltilir dedi.Ama doktor zamankaybetmeden direk tüp bebeğe git dedi.Şimdi hormon testi için gün almamız ve Tüp bebeğe başvurmamız gerekiyör. Ama hormon testi için bir türlü randevu alamadık sıra çok.Zeynep Kamileyönlendirdi doktor.Zeynep kamilde tüpbebek başvurusu nasıl oluyor,napmamız gerekiyor? Para alınıyor mu ya da bu tüp bebek sürecinde nasıl ilerliyor? Bilen varsa bana yol gösterip yardımcı olursa çoksevinirim.Kaç gündür kafama çok taktım cunku bu konularda hiçbir bilgiye sahurdeğilim bu da beni endişelendiriyor..yorumlarınız bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…