Fikirlerinizi bekliyorum

boşanamıyorsanız eşinizi görmezden gelin
çocuklarınızla ilgilenin
kayınvalidenizi de takmayın ve onu suçlamayın asıl suçlu eşiniz o adam olsa değil kayınvalide kim gelirse gelsin size laf söyleyemezdi
tamam önerilerinizi degerlendirecem bana sanş ve sabır dileyin hamilenin duası kabul olur der büyüklerim dua edin

iki yavrunuzun yüzü suyu hürmetine Rabbim İnşaallah eşinize akıl fikir verir
düzelir herşey bende anneyim ayrıca da hamileyim
çocukların mutsuz yuvalarda büyümesini istemem
yada kadınların ezilmesi şiddete hakarete uğramasını
siz mutsuz olursanız istediğiniz kadar saklayın çocuklarda mutsuz olur

şu forumda daha neler okuyacağım acaba.
evlilikte saygı bitmiş, adam başka odada uyuyor, kadın kaynana mutlu olmasın diye boşanmak istemiyor.
ama kocamı kendime nasıl bağlarım, dediğimi yapmasını nasıl sağlarım derdinde
sağlayamazsın.
o karısının milletin içinde hakaret ettiği adamlar var ya, senin anamköylü kocanın hanımköylü versiyonu, sen ancak sendekini iade edeceksin ondan bir tane alacaksın.
ama ikisi de aynı oranda çiğ ve çirkin erkekler haberin olsun.
bir insanın evlilikle ilgili beklentisi ben hakaret edeyim o sussun olur mu ya?
senin kocanın yaptığı da yanlış kendine hakaret eden kadına susan adam da yanlış.
ne diyeyim Allah akıl fikir versin.

şu forumda daha neler okuyacağım acaba.
evlilikte saygı bitmiş, adam başka odada uyuyor, kadın kaynana mutlu olmasın diye boşanmak istemiyor.
ama kocamı kendime nasıl bağlarım, dediğimi yapmasını nasıl sağlarım derdinde
sağlayamazsın.
o karısının milletin içinde hakaret ettiği adamlar var ya, senin anamköylü kocanın hanımköylü versiyonu, sen ancak sendekini iade edeceksin ondan bir tane alacaksın.
ama ikisi de aynı oranda çiğ ve çirkin erkekler haberin olsun.
bir insanın evlilikle ilgili beklentisi ben hakaret edeyim o sussun olur mu ya?
senin kocanın yaptığı da yanlış kendine hakaret eden kadına susan adam da yanlış.
ne diyeyim Allah akıl fikir versin.
ben kocama hakaret edeyim o sussun kapıkulu gibi demedim ki siz yanlış anlamışsınız keşke tüm yazdıklarımı okuyup öyle cevap verseydin ama neyse evet haklısınız Allah akıl fikir versin

iki yavrunuzun yüzü suyu hürmetine Rabbim İnşaallah eşinize akıl fikir verir
düzelir herşey bende anneyim ayrıca da hamileyim
çocukların mutsuz yuvalarda büyümesini istemem
yada kadınların ezilmesi şiddete hakarete uğramasını
siz mutsuz olursanız istediğiniz kadar saklayın çocuklarda mutsuz olur
ilk çocugumu kaybettim 2 yasında bi oğlum var sırf boynu bükülmesin diye çabam hayat filmlerdeki gibi degil malesef kocamı bosayım bi işe gireyim oglumla mutlu mesut yasayım olmuyor erkek kardeşim aldatıldı ve boşandı şimdi kızı hem anne yi hem babayı suçluyor 6 yasında ama beni sevselerdi ayrılmazlardı diyor bende onlar kavga ediyorlardı böyle mutsuzlardı diyorum olsun ben onları ayırdım diyor

ben kocama hakaret edeyim o sussun kapıkulu gibi demedim ki siz yanlış anlamışsınız keşke tüm yazdıklarımı okuyup öyle cevap verseydin ama neyse evet haklısınız Allah akıl fikir versin

e demişsiniz işte:

o sözüm yanlış anlaşılmış galiba ben lafın baskakelime bulamadıgım için öyle yazdım hani vardır yaen azından bi örnek vereyim mesela kadın bi yerde oturlarken ortada bişi yokken adama hadi artık gidelim diyor adam bu arada arkadsıyla ailesiyle eglenyor yani durumdan şikayetci degil ama kadın böyle der demez kalkıp gidiyor yada kadın adamı her ortamda rencide ediyor herseye cevap veriyor adama akrabaların arkadsların yanında salak manyak vs diyebiliyor tersliyor adamda ses yok vs.daha çok örnek var yani bunu yapabilen kadınlardan bahsetmiştim yaniben benim sözümü dinlesin afedersiniz böyle salla basını al maası memur gibi olsun demiyorum yani artık annesini yok saysın kulum kölem olsun falan diye bi amaçım da yok sadece böyle davranmasın stiyorum ilk yıllarımızda oldugu gibi saygılı olsun ilk yıllarda da annesi vardı ilk bastan beri esim anneciydi ama sonraları abarttı yani demek istediğimi anlamışsınızdır umarım daha önce apranax adlı arkadsa dediğim gibi itici olmak yada yanlış anlaşılmak için yazmadım ayrıca burda bi konudan bahsedip fikir istiyorum sadece bi yere takılmak dogrumu ve bahsettiğim kadınlar sizce de kocalarına sözlerini geçirmyor mu yada bahsettiğim adamlarda mı bi sorun var bilmiyorum
kırmızıyla işaretlediğim yerde tam da söylediğimi ifade etmişsiniz. isteğinizi yanlış ifade ettiyseniz bu sizi bağlar, ben sizin yazdıklarınızı yorumluyorum.
her neyse, ben diyeceğimi dedim.

X