Fikirlerinizi bekliyorum

bunu kendime bende söyledim o zaman neden ayrılmıyor hadi maddi gücüm yok vs. onu tutan şey ne
Bunu ona sordunuz mu? Hem ilgi gostermiyor hem evliligini surduruyor.
Ortada cok buyuk problem yoksa duzenini bozmak istemiyordur. Kendi evinden sizin ev tertibinizden memnundur.
Birde anladigim kadariyla siz esinize daha ilgilisiniz bu durumda hosuna gidiyordur.
Canı sıkılınca size tavir alip sizden uzaklasma, ayri yatma luksude var.
Sebepler bunlar olabilir.
Tabi en cokta annesinin doldurusuyla size boyle davraniyordur.

sordum seviyorum hem de çok senden memnunum seninle birebir sorunum yok annem yada baskası istiyor diye yada ortada baska bi kadın yada adam yokken aşılamayacak sorun yokken neden boşanayım ki diyor

inat uğrana evliliğini kurtaracaksan bence kurtarma...aranızda herşey bittiyse iki tarafta boşanmak istiyorsa boşan..
sırf inat degil çocugum var kocamı sviyorum alıştım bide niye benim gibi sıradan bi insan için yuvamı yıkayım çocugumun boynunu bükeyim ki bi kul sevinecek diye Allah ın istemediği hoşlanmadığı bişeyi niye yapayım ki amacım kocamı degiştirmek kapıkulu etmek degil sadece bişeyleri düzeltmek istiyorum bu evliliğe 6 koca yılımı verdim 2 çocuk dogurdum bi evlat kaybettim hastalık sahibi oldum eşim kötü günümde hep yanımda oldu ailesi baştan beri ayırmaya çalıştı bunca emek gözyası ve eziyetten sonra neden onların istediğini ellerine vereyim ki amaç bu zaten siz kv deyi tanımıyorsunuz yıldırp vazgeçirmek yada ezmek ben artık her yolu denedim kendimce ama sizden sizlerden fikir istiyorum sadece yuvamın selameti için

Eşinizi sevdiğiniz için mi ayrılmak istemiyorsunuz inatlaşmak için mi onu ben de anlamadım. Eğer seviyorsanız inatlaşmaya gerek olmamalı. Kadın erkek herkes evinde huzur ister. Hayat şartları herkesi yıpratıyor yoruyor bu yüzden evdeki tartışmalara kimsenin tahammülü kalmıyor. Olayları bağırıp çağırmadan çözmeye çalışın, birlikte eğlenceli vakit geçirebileceğiniz etkinliklere katılın. Artık belediyelerin ücretsiz atölyeleri sinama tiyatro gösterimleri oluyor onlara gidin. Birbirinizle vakit geçirmekten keyif alırsanız tartışmaya vakit bulamazsınız zaten.

eşim benimle bişey yapmak istemiyor ınu tutan bişey var sanki

Onu tutan şeyin ne olabileceği hakkında bir fikriniz var mı peki?
var ama biraz saçma paranoya bile olabilir yasdıgım bi kaç şeyden dolayı bunu düşünüyorum kv de bişey demiş olabilir eh işte bunu bunu yaparsan hakkım helal degil gibi eşim artık annemlerle görüşmek istemiyor sorunca gözlerini kaçırıyor yok yer kavga çıkarıyor sonra anladım kv de ele verdi oglunun kaynana ve kaynatasına sık gitmesinden rahatsız oluyormuş buna benzer bi kaç örnek daha var yani eşim beni seviyor bunu gözlerinde görüyorum kendini tutuyor dokunmuyor ama ben adım atınca ufacık bi adım dokunurken tirtir titriyor sensiz yapamam diyor ilk günkü gibi ilk gecemiz gibi tuhaf degil mibi türlü soguk durmasının nedenini ögrenemedim cevap vermiyor

İzlediğiniz yol külliyen yanlış...Bakın size yazdıklarımız ağır gelebilir ama düşünce tarzınız çok çirkin...verilen bazı akıllar da öyle malesef...
her fırsatta mizmizlanan kadından hoşlanmaz erkekler...her zaman bizim dediğimiz olmaz...Eğer karşınızdakini insan olarak görüyorsanız saygı duymayi öğrenmelisiniz ki saygı görebilirsiniz...
annesiyle ilgili yanlışları kendisi gorebilmeli...Bu da gözünün içine sokarak olmaz....tatlı dille konuşup anlaşmak gerekir...mutlaka dinleyecektir o zaman...

Kendi annemiz ne kadar hatalı olursa olsun laf söyletiyor muyuz?

Bir hikaye vardır çok severim naçizane paylaşmak istiyorum. Kadının biri kayınvalidesiyle hiç anlaşamazmış. Sürekli kavga gürültü en son evliliğinin bu yüzden yıkılacağını anlayınca bir hocaya gitmiş. Kayınvalidemden kurtulmak istiyorum onu yavaş yavaş öldürecek bir büyü lazım bana demiş. Hoca da bir toz vermiş kadına bu tozdan her gün bir çimdik kayınvalidenizin yemeğine katıp yedirin demiş. Ama büyünün işe yaraması için kayınvalidenizle iyi geçinin ona güzel sözler söyleyin kalbini kırmayın ki büyü işe yarasın sizin iyiliğiniz büyüyü güçlü kılsın demiş. Kadın söyleneni yapmış, hergün yemeğe o tozdan katmış, kayın validesi sinirlenince alttan almış, sabretmiş, ona güzel sözler söylemiş... Gel zaman git zaman kayınvalidesi pamuk gibi olmuş kadın vicdan azabı çekmeye başlamış. Hocaya gitmiş ben vazgeçtim kayınvalidemin ölmesini istemiyorum nolur bir şeyler yapın demiş. Hoca da korkma kızım verdiğim toz büyü değildi sadece tuzdu. Kayınvalideni değiştiren senin iyiliğindi demiş. Bu hikayeyi büyüklerimiz anlatırdı bize. Çok basit gelebilir gözünüze ancak çok anlamlıdır. Bir de bu şekilde yaklaşmayı deneseniz eşinizin ailesine. Belki daha kolay düzelir her şey.

sen kocanı parmağında oynatma
kaynanan oğlunun evliliğine müdahale etmekten vazgeçsin zevzek.
kocanla sende birbirinize azıcık saygı duyun olsun bitsin..
zor mu bu üçü bence değil

şöyleanlatayım 6 yıl boyunca yaptıkları herseye sustum sadece iki kere cevap verdim çünkü çok canımı yaktılar ben egildikçe dahaçok üstüme bastılar hep sabrettim agladım yuvam var gidemem dedim psikolojimi allak bullak ettiler iyi oldukca daha çok dahaçok ALLAH biliyor terbiyesizlik yapmadım elimden geldiğince hizmetimi ikramımı yaptım

sen kocanı parmağında oynatma
kaynanan oğlunun evliliğine müdahale etmekten vazgeçsin zevzek.
kocanla sende birbirinize azıcık saygı duyun olsun bitsin..
zor mu bu üçü bence değil
niyetim kocamı parmagımda oynatmak degil diger yazdıklarımıda okursanız anlayacaksın neyse yinede sagolun

Herşeyin temelinde sevgi yatıyor. Eşin seni seviyorsa saygı da duyar, sadık da olur... İsteklerini elinden geldiğince yapmaya da çalışır... Ana sevmiyorsa ne yapsan boş...

haklısınız tarzım çok çirkin

değil annesi kim gelirse gelsin eşiniz olacak kişi adam olsaydı hiçbirşey yaşamazdınız
eşiniz çok kötü bir eş ve ne yaparsanız yapın size değer vermiyor

değil annesi kim gelirse gelsin eşiniz olacak kişi adam olsaydı hiçbirşey yaşamazdınız
eşiniz çok kötü bir eş ve ne yaparsanız yapın size değer vermiyor
ne yapmamı önerirsin boşanma şuan için zayıf bi tercih çünkü bi işim yok ailemin tavrı ortada boşanma demiyorlar ama yani

ne yapmanı önericem biliyomusun,hanı senın parmağında oynattığını düşündüğün kadınlar varya,bende öle düşünürdüm,ama değil,o sana analtılan ve sneın gördüğün kısmı,her ilişkini dinamiği farklı,biz öle görüyoruz,içine gir bak neler çıkar,kımse anlatmıyor,oynuyor,yan komşum dillere destan oynatır kocayı,bir görsen şok,bekar kızlar o kadını örnek alır,bizede öel evlilik dua ederler,oysa gerçek öle değil,o kadın aldatılıyor,kadın gidip kocasını alıp basıp eve getiriyor,ahh neler neler,hiçbirşey göründüğü gibi değil,özenme,önlar gibi ol,aldırma,mutluyu oyna,gül geç,midesiz ol,aldatısanda dövülsende,senınle yatmasada,millete oyna,öle evlilikde sevgi saygı yok,burda sana kızanlar varya ne demek parmağında oynatmak dıyenler,işte onlarda sevgi saygı var,o yzüden sana öle dıyorlar,ben bekarım gözlemim bu,en yakın arkdaşım kocası 5 yıldır yatmıyor,başkasını sevıyor,boşanalım dıye yalvarıyor,kız sınır hastası,ama sosyal medyadan kızı takıp et,kocaısnı senın tabırınle parmağında oynatır sanırsın,bizim tanıdık boşanmaya davasındalar adam boşuyor,kadın face paylaşımalrı gör sasnırısn ki yok öel bişey,tablo bu,

evet haklısın çok var oynayan ama nasıl yapıyorlar onu anlamıyorum bide böyleleri etrafa saldırıyor misal teyze kızım öyle dir herkese alaycı yaklaşır vs.

boşanamıyorsanız eşinizi görmezden gelin
çocuklarınızla ilgilenin
kayınvalidenizi de takmayın ve onu suçlamayın asıl suçlu eşiniz o adam olsa değil kayınvalide kim gelirse gelsin size laf söyleyemezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…