kovdum hemde defalarca hatta annesi vardı birinde onun fişteklemesi üzerine tartıştık sabrettim ama en sonunda dayanamadım oglunu da al defol git dedim böyle mal gibi kaldılar ama sonra yavas yavs burnumdan getirdiler tabi aslında annesini dinlemese bide bi duvar ördü anlamsız bişey böyle sert ve uzak olmaya çalışıyor anlayamadım gerçekten bi kere dayak yemişligim var yine annesi bizdeydi ortayı bulandırdı biz tartışmaya baslayınca hadi çocuklar biz kalkalım dedi asagıya indiler orda bekliyorlar esimle tartıştık ben de elimde olmadan adam olupta beni koruyamıyorsun dedim oda vurdu bi iki patakladı beni bende kovdum gitmedi sonra özürdiledi pişmanım dedi falan bi dahaolmadı ama unutamadım çok beddua ettim kv cadısınaAy yaasanki biraz daha zorlarsak size şiddet bile uygulayabilir gibi duruyor. Ama kadınlığınızı bilmenizi istiyorsa önce adamlığı bilmek zorunda. Annesinin ağzına bakıcaktı niye o zaman boyundan büyük işlere girişti de kalkıp evlendi. Çok sinir oldum şu an. Otel mi zannediyor yaşadığınız evinizi? Canı istediğinde çarpıp kapıyı çıkıp gidecek, canı isteyince gelecek. Yediği önünde yemediği ardında. Ama konuşmaksa, hayır konuşmak istemiyorum. Başta nasıldık şimdi nasıl olduk diyorsunuz. Madem bu sizin ağlamalarınızdan üzülmelerinizden anlamamış, üzerine hakaretler vs. biraz da siz sert çıkın. Açık açık söylüyorum, benim başıma bu anlattıklarınız gelse, defol git ananın kapısına, benimle konuşmak zorunda da kalmazsın derdim. Defol git demezdim onun daha bi güzelini söylerim
yemek yapmayınca hiç ses etmiyor bazen kızıyor söyleniyor o kadar artık yataga çagırmıyorum öyle uydugu yerde kalıyor nerdesin ne yaptın diye aramıyorum 1 2 aydır o konuşmadıkca konuşmuyorum falan hiç adımla seslenmez askım hayatım hatunum der kendi üstüne almaz bana alır vs. yi mi yoksa kötümü anlayamadımEminim o da sizin o sözünüzü unutmamıştır. İyi söylemişsiniz ama sonucu kötü olmuşCidden mala döndüm. Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık bu resmen. O zaman başka türlü çekin restinizi. Madem paşanın canı konuşmak istemiyor, beraber yatmak istemiyor. O zaman resmen sizi gündelik işleri için kullanıyor. Eve geldiğinde yemek bulamasın bi keresinde. Sorarsa da dışarıda yedim, annemde yedim bişi uyduruverin. Konuşmak istemeyen adam en nihayetinde (sizin kalbinizi onarması, evliliğini kurtarması için değilse bile, günlük düzeninin bozulmaması için) efendi efendi gelip konuşmaya çalışacak. Bugün olmaz yarın olur, tavrınızı koyun.
Oldum olası kocasına sözü geçen ve parmağında oynatan kadınlar a hayran olmuşum dur benim sorunlarımı biliyorsunuz uzun uzadiya yazmaya gerek yok esim beni dinlemek şöyle dursun benim beyaz dediğime kara der o derecede yani ilk 1 1,5 yil ne desem yapardı yada yapıyor gözükür dü ama sonra puf herşey bitti simdi ben bu adami bosayamiyorum kendimce sebeblerim var kv de ben tutuyorum yoksa çoktan bosamisti falan dedi son kavgamizda bende bosasin annemden onunla dogmadim dedim neyse kv cadisi teli kapatti şimdi bunlar bizi bosatmak için çok ugrasti ama olmadı ben de inata bindirmeye karar verdim bosayacaksam kv de istiyor diye olnayacak ben kocami kendime Nasıl baglarim böyle ağır ağır urkutmeden aglamak kavga etmek cilve vs.ise yaramadı bunun anasını sev yeter bide ayrı uyuyor yanina gittim cagirdim olmuyor ne yapsam da benim kini kendime baglasam annesine degil bana itimat etse
o sözüm yanlış anlaşılmış galiba ben lafın baskakelime bulamadıgım için öyle yazdım hani vardır yaen azından bi örnek vereyim mesela kadın bi yerde oturlarken ortada bişi yokken adama hadi artık gidelim diyor adam bu arada arkadsıyla ailesiyle eglenyor yani durumdan şikayetci degil ama kadın böyle der demez kalkıp gidiyor yada kadın adamı her ortamda rencide ediyor herseye cevap veriyor adama akrabaların arkadsların yanında salak manyak vs diyebiliyor tersliyor adamda ses yok vs.daha çok örnek var yani bunu yapabilen kadınlardan bahsetmiştim yaniben benim sözümü dinlesin afedersiniz böyle salla basını al maası memur gibi olsun demiyorum yani artık annesini yok saysın kulum kölem olsun falan diye bi amaçım da yok sadece böyle davranmasın stiyorum ilk yıllarımızda oldugu gibi saygılı olsun ilk yıllarda da annesi vardı ilk bastan beri esim anneciydi ama sonraları abarttı yani demek istediğimi anlamışsınızdır umarım daha önce apranax adlı arkadsa dediğim gibi itici olmak yada yanlış anlaşılmak için yazmadım ayrıca burda bi konudan bahsedip fikir istiyorum sadece bi yere takılmak dogrumu ve bahsettiğim kadınlar sizce de kocalarına sözlerini geçirmyor mu yada bahsettiğim adamlarda mı bi sorun var bilmiyorumSizin olay karışık, benim boyumu asar ama bende ayni yere takıldım. Parmaginda oynatmak, her istedigini yaptirmak falan cok yanlis seyler. Kv deye degil size uysun istemek de malesef dogru degil. Dogrusu, kendi aklini kullanabilen, olgun bir erkek olmasini beklemek. Anladigim kadariyla esinizde bu yok. Simdi siz olmaz ya diyelim mucize oldu kendi sözünuzu dinletmeyi basardiniz diyelim.. bu da erkegin karakter problemi oldugu gercegini degistirmez. Ha annesi ha siz... Ayrıca bugun bunu siz yapsanız yarin da baska bir kadinin size karsi aynı yontemle kocanizi yönlendirme riski var. Isin asli, kocanizin kisilik gelisimi icin yapabileceginiz birsey varsa sadece ona yardim edin, ki bence bu da hayal..
onu denedim canım zaten esim annesiz haksız oldugunu kabul ediyor hep kabul etti sadece annemi idare et annemi biliyorsun annem bu vazgeçmez tüm dünya fatma haklı desede kabul etmez idare ediver onun dedigi olsun ne olacak ki gibi sözler söylüyor hep bide annesinin dediği ben boşatmıyorum lafına gülerek ben annem yada baskası istedi diye senden vazgeçmem boşamam bunu aklından çıkar dedi bunca yılı heba edip kenara atamam geçecek bunlar ama artık annem hakkında tek kelime etmeyeceksin ben ne dersem öyle olacak sen de boşver çocugunla ilgilen dedi 1 hafta oldu evet artık bana kızmıyor ve konuşmuyor annesine gitmeye devam ediyor 10 gündür hiç annesinden bahsetmedimKonuyu tam olarak anlayamadım. Ama erkekleri elde oynatmak o kadar da zor değil. bi kere her zaman mazlumu oynucaksın annesi ile alakalı durumlarda. annesini kötü yanlarını yanlışlarını göstericeksin,bunu gösterirken de kendinin çok üzüldüğünü bunları hak etmediğini belirticeksin. biraz gözyaşı ve sızlantı işi tamamlar :)
o varken kavga ediyoruz çünkü nasıl oluyor anlamıyorum ortalıgı karıştırıp kenara çekiliyor hopp geçenlerde eşim ben hiç senin yada benim hatam yüzünden kavga ettiğimizi hatırlamıyorum hep annemler yüzünden kavga etmişiz ne tuhaf demi dedi bende öyle dedim baska bişey demek işime gelmedi eşim evi için çabalayan bayramlarda kendine bişey almayıp bana ne istersem alan canım bişey çektiğinde eger parası varsa getiren bi adamdır son bi kaç aydır yıprandık ama normalde sevdiğini sık söyleyen saran sarmalayan bi adamdır aşırı maço dur anne hakkından bedduasından çok korkar annesi bunu iyi bilyor mesela bi keresin de yeni evliyiz iki haftalık sevgililer gününde eşim çiçek getirmiş dışarı çıktık on dk demeden görümce aradı dönün diye kv de kanepe de aygın baygın yatıyor beddualar agıtlar gözyasları bu evden gidin yada boşa şunu vs . bu sadece bi örnekti eşim annem ne yapayım atsan atılmıyor işte sen zannediyorsun ki ben bişey yapmıyorum yapıyorum ama kafaya koymuşlar bizi birbirimizden edecekler demişti geçen yılkocasını parmağında oynatan gözüken bir kadın olarak söylüyorum ki sizin iş yaş.kv kocanla kavgalarınızı neden öğreniyor?
eşimistemiyor ben boşanmam diyor kacdefa göz yası döktü çocuk gibi agladı eşim de biliyor annesinden kaynaklı oldugunu ama tavır koyamıyor bende annesini yok saysın istemiyorum ben eşimi ve annesini degiştiremem ama bununla başedebilen arkadaşlar nasıl başediyor onu merak ettiğimden bu konuyu açtıminat uğrana evliliğini kurtaracaksan bence kurtarma...aranızda herşey bittiyse iki tarafta boşanmak istiyorsa boşan..
haklısın yok sayabilmek zor ama deneyecemseni k validen akıl vermek için aradığında boşan vs dediğinde hiç muhatap olma canım onunla. Niye yüz göz oluyorsun ki .
kimse annesinin kötülenmesini istemez haksız olsa bile. Her dakika vıdı vıdı arı gibi beynine matkap sokar gibi..
hayatı kendinize zorlaştırmayın .. Bahsetmeyin ailesinden. relax takıl
haklısın yok sayabilmek zor ama deneyecem
yok asla dısardan konuşmak kolay demem herkes yasadığını bilir çok şükür kavga ettik de kv deyle 16 17 gündür yüzünü görmüyorum ama eşim bayramda gidecez dedi bundan sonra ne yapabilirim onun derdindeyim yani birden tavır koyarsam tüm şimşekleri üstüme çekerim bişey bulup yavas ve emin adımlarla ilerlemem lazımdışardan konuşmak kolay diyeceksin belki de ama inan o kadar yok saydığım insan var ki burnumun dibinde olmasına rağmen..
Kaç günlük ömrüm kaldı ki bu dünya da niye üzeyim ki kendimi .. üzüldüklerim benim için üzülecek mi . hayır..
çok şükür demem yanlış anlaşılmasın ne oluryok asla dısardan konuşmak kolay demem herkes yasadığını bilir çok şükür kavga ettik de kv deyle 16 17 gündür yüzünü görmüyorum ama eşim bayramda gidecez dedi bundan sonra ne yapabilirim onun derdindeyim yani birden tavır koyarsam tüm şimşekleri üstüme çekerim bişey bulup yavas ve emin adımlarla ilerlemem lazım
yok asla dısardan konuşmak kolay demem herkes yasadığını bilir çok şükür kavga ettik de kv deyle 16 17 gündür yüzünü görmüyorum ama eşim bayramda gidecez dedi bundan sonra ne yapabilirim onun derdindeyim yani birden tavır koyarsam tüm şimşekleri üstüme çekerim bişey bulup yavas ve emin adımlarla ilerlemem lazım
bahaneler falan işlemiyor kv de her eve dönüşümüzde gözyası döker diger esimin ayagına boynuya sarlır gitmeyin diye bide nasıl bi bahane uydurabilirim ki eşim asla dinlemiyor artık yinede önerin varsa dinlerimgit gözük iki dakika bir bahane ile kaç
bunu kendime bende söyledim o zaman neden ayrılmıyor hadi maddi gücüm yok vs. onu tutan şey neBence esinizin size olan hisleri azalmis. O yuzden hali tavri degismis.
Kocasina sozu gecen hanimlarda da ya kocasi hanimi cok seviyor ya da hanimindan cok korkuyor.
Sonradan dize gelip esinin sozunu dinleyen erkek olabilcegini sanmiyorum.