- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
kovdum hemde defalarca hatta annesi vardı birinde onun fişteklemesi üzerine tartıştık sabrettim ama en sonunda dayanamadım oglunu da al defol git dedim böyle mal gibi kaldılar ama sonra yavas yavs burnumdan getirdiler tabi aslında annesini dinlemese bide bi duvar ördü anlamsız bişey böyle sert ve uzak olmaya çalışıyor anlayamadım gerçekten bi kere dayak yemişligim var yine annesi bizdeydi ortayı bulandırdı biz tartışmaya baslayınca hadi çocuklar biz kalkalım dedi asagıya indiler orda bekliyorlar esimle tartıştık ben de elimde olmadan adam olupta beni koruyamıyorsun dedim oda vurdu bi iki patakladı beni bende kovdum gitmedi sonra özürdiledi pişmanım dedi falan bi dahaolmadı ama unutamadım çok beddua ettim kv cadısınaAy yaa sanki biraz daha zorlarsak size şiddet bile uygulayabilir gibi duruyor. Ama kadınlığınızı bilmenizi istiyorsa önce adamlığı bilmek zorunda. Annesinin ağzına bakıcaktı niye o zaman boyundan büyük işlere girişti de kalkıp evlendi. Çok sinir oldum şu an. Otel mi zannediyor yaşadığınız evinizi? Canı istediğinde çarpıp kapıyı çıkıp gidecek, canı isteyince gelecek. Yediği önünde yemediği ardında. Ama konuşmaksa, hayır konuşmak istemiyorum. Başta nasıldık şimdi nasıl olduk diyorsunuz. Madem bu sizin ağlamalarınızdan üzülmelerinizden anlamamış, üzerine hakaretler vs. biraz da siz sert çıkın. Açık açık söylüyorum, benim başıma bu anlattıklarınız gelse, defol git ananın kapısına, benimle konuşmak zorunda da kalmazsın derdim. Defol git demezdim onun daha bi güzelini söylerim