Saç Rengi ve Saç Boyama Fikirlerinizi Bekliyorum...

lDesertRosel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2011
29
2
36
Ankara
Selam kızlar, daha önce saçlarımı 6-7 ay kadar sarı olarak kullandım çevremdeki herkesde çok yakıştırıyordu ama erkek arkadaşım bana koyu renklerin daha çok yakıştığını söyledi ve bende saçlarımı kendim bir boya aldım ve boyadım. Sarı saçın üstüne bir defa açık kestane, onun üzerine kumral, onun üzerine ise kestane renklerini boyayarak kullandım bunlar neredeyse 1 senede oldu. Şuanda saçımda voila 4.00 espresso var ve ben şimdi saçlarımı açık karamel rengi yapmak istiyorum ama kuaföre gitmek istemiyorum hem dünya kadar para istiyorlar hemde açıcı kullanmak istemiyorum ayrıyetten de şhir değişikiği yaptığım için yıllardır gittiğim kuaföre artık gidemiyorum ve başka kuaförlerede güvenemiyorum Kendim evde yavaş yavaş boyayarak açmak istiyorum ton ton boyalarla saçımın rengini karamele döndürmem mümkün mü bunun için hangi boyaları önerirsiniz yardımcı olursanız çok sevinirim

saçlarının şu anki rengi tam olarak nasıl bilemiyorum ama açıcı kullanmadan loreal 01 veya 02 kullanarak birkaç kere tabi saçını açabilirsin üzerine de istediğin rengi uygularsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…