Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 2 renk kombine et.. bogmaz hemde sen sıkılmazsın.
canım benim fikrim beyazla siyah çok hoş duruyo forumdaki evlere de bakabılırsın duvarın bir köşesinede siyahlı grili bir duvar kağıdı olabilir ben pişman oldum kahve tonlarında yaptığıma ama zaman geçti artık çünkü mobilyaları aldık...
Mobilya beyaz lake,koltuklar beyaz deri,Koltuk yastıkları kırmızı,halı kırmızı,duvarlar pembe tonları aksesuarlarıda bunlara göre seçersem nasıl olur sizce
mobilyaların beyazsa duvarlarını da beyaz yapmanı kesinlikle tavsiye etmem..marjinal bir zıtlıkla çok çok hafif gri ton denemeni tavsiye ederim..böylelikle koltukların ön plana çıkacaktır..gri deyince insanların yüzü değişir,deli misin sen bakışı atarlar ama cevabını kendi evimde gösteriyorum:) kullanacağın renkli aksesuarlarla yastık,sehpa,hatta tv ünitesi renkleriyle dengeyi sağlayabilirsin
hayatım eğer emitasyon deri alacaksan koltuklarını beyaz seçme. çünü lee tutuyorlar. deri tutarmı deme tutuyor . kalem çiziği ve benzeri lekeler çıkmıyor. gerçek dri ise problem yok beyazdan şaşma derim ben. ah çocuksuz olaydımda bnde bembeyaz yapaydım evimi. benim oturma odam komple siyah. tv ünitesi halı köşe koltu düz siyah kadife. ama beyaz olsaymış bu kadar zor olmazmış temizliği. bir tel sarı saçım parlıyoda parlıyo üzerinde. siliyoru bez hav bırakıyor. halı zaten düz siyah shagy . lanet ettim halıyı kaldırdım yer çıplak duruyo. köşe koltuk bin pişmanım. karı koca bi uzanıyoruz .tv izlerken birimiz anyaya birimiz onyaya bakıyor. şöle karşılıklı oturmayı özledim valla . benden bu kadar. köşe koltuk ve siyah rengi nerde bahsedilse yaram depreşiyor döktüyorum