Fikirlerinizi bekliyorum..

Boswer

Annemi çok özledimm
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
7.500
149
363
Sakarya
Yakında düğünüm var evimizi tuttuk sıra geldi eşyalarımıza..

Beyaz bir yemek odası beğendik ve beyaz deri köşe koltuğu..

Beyaz çok boğarmı odayı sizce koltuğu kırmızımı yapsak..

Duvarlar ne renk olmalı sizce..

Yardımcı olursanız sevinirim

canım benim fikrim beyazla siyah çok hoş duruyo forumdaki evlere de bakabılırsın duvarın bir köşesinede siyahlı grili bir duvar kağıdı olabilir ben pişman oldum kahve tonlarında yaptığıma ama zaman geçti artık çünkü mobilyaları aldık...

canım 2 renk kombine et.. bogmaz hemde sen sıkılmazsın.

canım benim fikrim beyazla siyah çok hoş duruyo forumdaki evlere de bakabılırsın duvarın bir köşesinede siyahlı grili bir duvar kağıdı olabilir ben pişman oldum kahve tonlarında yaptığıma ama zaman geçti artık çünkü mobilyaları aldık...

Siyah evet güzel duruyor ama tozu çok belli ediyor oyüzden siyah istemiyorum.Duvar kağıdıda kullanamıyorum malesef ev sahibi istemiyor..

Mobilya beyaz lake,koltuklar beyaz deri,Koltuk yastıkları kırmızı,halı kırmızı,duvarlar pembe tonları aksesuarlarıda bunlara göre seçersem nasıl olur sizce

Bence her ikisi de beyaz oılabilir. Boğacağını düşünmüyorum.
Ama halı, duvar kağıdı, koltuklara yastık gibi aksesuarlarla renklendirmek gerek.
Örneğin kırmızı siyah ve beyaz renklerden oluşan bir halı, kırmızı siyah yastıklar, tek duvara kırmızı efekt uygulaması, beyaz tüle kırmızı fon harika olur.
Kırmızı ve siyah, benim fikrim. ıstersen farklı renkler de kullanabilirsin.
Beyaz çok avantajlı bir renk. Sıkıldığında halı ve perdeyi değiştirmek yeterli olur.

aslında sade beyaz bile hoş duruyor forumda ki balperisinin salonuna bakmanı tavsiye ederim çok ferah ve çok şık gerçekten fikir olur hem sanada....

Mobilya beyaz lake,koltuklar beyaz deri,Koltuk yastıkları kırmızı,halı kırmızı,duvarlar pembe tonları aksesuarlarıda bunlara göre seçersem nasıl olur sizce

duvar pembe olmazki duvarın beyaz olsun aksesuarlarla renklendir bence sıkıldıgında daha cabuk değiştirebilisin

duvar rengi önemli pembe aalakasız değilmi beyaz boğmaz bencede artsı var akssesuarlala sıkılınca değiştirirsin kolayca beyaz+ siyah+kırmızı benimde favorim

Öncelikle yorumlarınız için çok teşekkürler..
Pembe tonlarında derken uçuk pembeden bahsetmiştim.Bu renkte gördüğüm salonlar var nette çok hoş olmuş..

Ama son kararım kum beji duvar,beyaz mobilyalarım koltuklarım,turkuazın ağırlıklı olduğu yastıklar..Halı ve aksesuarlarla (turkuaz) tamamlamayı düşünüyorum..

Tabi bu şuanki fikrim daha sonra değişirmi bilemiyorum

mobilyaların beyazsa duvarlarını da beyaz yapmanı kesinlikle tavsiye etmem..marjinal bir zıtlıkla çok çok hafif gri ton denemeni tavsiye ederim..böylelikle koltukların ön plana çıkacaktır..gri deyince insanların yüzü değişir,deli misin sen bakışı atarlar ama cevabını kendi evimde gösteriyorum:) kullanacağın renkli aksesuarlarla yastık,sehpa,hatta tv ünitesi renkleriyle dengeyi sağlayabilirsin

hayatım eğer emitasyon deri alacaksan koltuklarını beyaz seçme. çünü lee tutuyorlar. deri tutarmı deme tutuyor . kalem çiziği ve benzeri lekeler çıkmıyor. gerçek dri ise problem yok beyazdan şaşma derim ben. ah çocuksuz olaydımda bnde bembeyaz yapaydım evimi. benim oturma odam komple siyah. tv ünitesi halı köşe koltu düz siyah kadife. ama beyaz olsaymış bu kadar zor olmazmış temizliği. bir tel sarı saçım parlıyoda parlıyo üzerinde. siliyoru bez hav bırakıyor. halı zaten düz siyah shagy . lanet ettim halıyı kaldırdım yer çıplak duruyo. köşe koltuk bin pişmanım. karı koca bi uzanıyoruz .tv izlerken birimiz anyaya birimiz onyaya bakıyor. şöle karşılıklı oturmayı özledim valla . benden bu kadar. köşe koltuk ve siyah rengi nerde bahsedilse yaram depreşiyor döktüyorum

mobilyaların beyazsa duvarlarını da beyaz yapmanı kesinlikle tavsiye etmem..marjinal bir zıtlıkla çok çok hafif gri ton denemeni tavsiye ederim..böylelikle koltukların ön plana çıkacaktır..gri deyince insanların yüzü değişir,deli misin sen bakışı atarlar ama cevabını kendi evimde gösteriyorum:) kullanacağın renkli aksesuarlarla yastık,sehpa,hatta tv ünitesi renkleriyle dengeyi sağlayabilirsin

Duvarlarımı açık renk yaptırıyorum.Sticker la duvarı renklendirmeyi düşünüyorum.

hayatım eğer emitasyon deri alacaksan koltuklarını beyaz seçme. çünü lee tutuyorlar. deri tutarmı deme tutuyor . kalem çiziği ve benzeri lekeler çıkmıyor. gerçek dri ise problem yok beyazdan şaşma derim ben. ah çocuksuz olaydımda bnde bembeyaz yapaydım evimi. benim oturma odam komple siyah. tv ünitesi halı köşe koltu düz siyah kadife. ama beyaz olsaymış bu kadar zor olmazmış temizliği. bir tel sarı saçım parlıyoda parlıyo üzerinde. siliyoru bez hav bırakıyor. halı zaten düz siyah shagy . lanet ettim halıyı kaldırdım yer çıplak duruyo. köşe koltuk bin pişmanım. karı koca bi uzanıyoruz .tv izlerken birimiz anyaya birimiz onyaya bakıyor. şöle karşılıklı oturmayı özledim valla . benden bu kadar. köşe koltuk ve siyah rengi nerde bahsedilse yaram depreşiyor döktüyorum

Köşe takımı aldım beyaz deri.Gerçek deri alacak durumda değiliz mecburen emitasyon deri aldık.İnşallah problem yaşamayız.

Köşe takımının birde uzun pufu var.Ayrıca onuda kullanabiliriz.Problem yaşamayız diye düşünüyorum

turkuaz iyi fikir bence. harika olur. ayrıca sıkılırsan da kolay değiştirisin. duvarlar için de tam süt beyaz değilde kırık beyaz derim ben.

cnm benim yemek odam beyaz koltuk takımım siyah:)beyaza her renk yakışır..bence koltugunu düz beyaz almakötü durmaz öylede ama biraz renk katsın odaya:)

bence kırmızıyla pembeyi kesinlikle bir arada kullanma. ben siyah beyaz ve kırmızı siyah beyaz kombinelerini cok seviyorum.. siyah toz yapar gosterir diyorsan siyahı az kullanırsın halı, vazo, fon perde vs gibi aksesuarlarda sadece minder kırmızı kullanabilirsin. kırmızı abajurlar falan hoş olur..

Canım,biz arkadaşın yeni evini dekore ettik geçenlerde.Bırak sadece bir odayı evde herşey siyah beyaz oldu.Sadece mutfak mürdüm ve beyaz. Salonunda duvar boyası olarak sedefli beyaz efekt boya kullandık.Salonu çok büyük olduğundan iki farklı duvar kağıdı kullandık.Bir yere beyaz,üzerinde siyah istridye deseni olan kağıt,diğer tarafa da siyah ve metalik gri olan koyu bir duvar kağıdı kullandık. Laminantlar da beyaz.Halılar Turkuaz halı dan siyah-beyaz shagy....Bir kaç kırmızı büyük aksesuar seçtik..sonucu görmelisin....
Hiç olumsuz düşünme,beyaz her zaman ferahlıktır ve yormaz.Kesinlikle siyah-beyaz kontrası çok iyi olur.Duvar kağıdını veya rengini sadece bir duvarda koyu düşün.(Antrasit-gri-siyah...içinde az oranda beyaz ve kırmızı olabilir) Objelerde kırmızı kullanarak siyah-beyaz şıklığına hareket kazandırırsın.
Uzattım kusura bakma,kolay gelsin...

Back
X