• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinizi bekliyorum

morrerik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2024
14
7
1
23
Herkese merhaba. Hemen konuya girmek istiyorum. Erkek arkadaşım 1 ay önce evlilik teklifi etti. Mayıs ayı gibi nişan düşünüyoruz mekan filan tuttuk. Bu kız isteme nişan törenimde mi olacak, yoksa önden yüzük alınıp evde söz mü kesilmeli?? Adabı nedir tecrübeli olanlarınızdan fikir bekliyorum. Ailem bir an önce yüzük takılsın istiyor. Açıkçası bende artık alyans taşımak istiyorum :D bir sıra var mı yoksa kişiye mi kalmış bu kararlar bilemiyorum. Mesela bu yaz arkadaşımın bi mekanda nişanı oldu ve arkadaşım kahveyi orada yaptı. İsteme yüzük vb her şey orada takıldı. Önden isteme yaptılar mı yoksa ilk nişanda mı yapıldı bilmiyorum. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu size kalmış bir şey. Biz ayrı yapmıştık öncesinde isteme söz olmuştu sonrasına nişan yapmıştık.
Bazıları da hepsini aynı törende aradan çıkartıyor. Buna siz karar vereceksiniz

evet herkesinki değişiyor ama bana göre isteme-söz olayı evde geleneksel biçimde yapılınca daha hoş oluyor bir yer tutup orda kahve vs yapılınca doğal gelmiyor bana

O da gelsin buna da ayıp olmasın vs vs diye eve bir ordu doldurmayacaksaniz karşılıklı iki çekirdek aile birleşip istemenizi yapın , nişanda o kalabalıkta kahve Faslı beni geriyor.sahsen 😂 ama sen dersen eve en az 50 kişi gelecek hiç o toplara girme Nisan isteme bir olsun.

Şuan herkes mekan tutup isteme söz nişan bir yapıp geçiyor hatta kına ve düğünü de bir yapıyor. Öncesinde ağle tanışması yapın çekirdek aile. Sonra amcalı teyzeli bir isteme söz nişan boşuna telaş yapmayın ayrı ayrı

Herkese merhaba. Hemen konuya girmek istiyorum. Erkek arkadaşım 1 ay önce evlilik teklifi etti. Mayıs ayı gibi nişan düşünüyoruz mekan filan tuttuk. Bu kız isteme nişan törenimde mi olacak, yoksa önden yüzük alınıp evde söz mü kesilmeli?? Adabı nedir tecrübeli olanlarınızdan fikir bekliyorum. Ailem bir an önce yüzük takılsın istiyor. Açıkçası bende artık alyans taşımak istiyorum :D bir sıra var mı yoksa kişiye mi kalmış bu kararlar bilemiyorum. Mesela bu yaz arkadaşımın bi mekanda nişanı oldu ve arkadaşım kahveyi orada yaptı. İsteme yüzük vb her şey orada takıldı. Önden isteme yaptılar mı yoksa ilk nişanda mı yapıldı bilmiyorum. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Merhaba, tabii ki size kalmış bir şey kim ne diyebilir ki?
Ancak nişan yapmak için mekan tutulduysa mekanda her şeyi halledebilirsiniz. Zaten mekanların kahve yapmak için mutfak kısmı da oluyor. Sizin de söylediğiniz gibi. Müstakbel nişanlınızın ailesi ile evleriniz yakınsa usul yerini bulsun diye ön bi tanışma olabilir tabii

Back
X