- 23 Ekim 2020
- 673
- 788
- Konu Sahibi Bulutsuzluk Ozlemi_
Merhabalar kızlar.Çok detaya girip sıkmadan aklıma takılan bir şeyi sormak isterim.Allah'a çok şükür bir evimiz var.Allah herkese nasip etsin.Merkezi bir konumda.Her yere ulaşımı kolay vs.Komşularım iyi ve güvenilir insanlar.Kapımızın önü çocukların oynayabileceği şekilde müsait ve komşu çocuklarıyla bol vakit geçirerek büyüyorlar.Fakat oturduğum yere 15 dk uzaklıkta köy olarak geçen bir yerde,yol üzerinde çok hoş müstakil bir ev baktım.Ev eski,taş evden restore edilmiş.Güclendirme yapıldı mi bilmiyorum ama sahibi İngilizmiş, güzel de dekore edilmiş .Enerjisi çok hoşuma gitti açıkçası.Ama eksi yönleri dediğim gibi yıl olarak eski bir yapı olmasi.Benim oturduğum ev ile o ev maddi olarak yakın değerlere sahip.Fakat sonuçta orası köy.Her ne kadar yakın olsa da.Cocuklar için yanlış bir karar mi olur en büyük soru işareti kafamda bu. Hafta içi düzenimiz şu sekilde.Sabah en erken ben çıkıyorum,büyük servisle okula gidiyor.Küçüğü de babası kreşe bırakıp takılıyor.Eşim biraz daha esnek calışıyor.Ulasım biraz etkiler bizi ama bilemiyorum.Bu arada ben de zaten 1 saatlik mesafede çalışıyorum.Tempoya git gel alışığım . evden çok da etkilendim.Bu arada oturduğum ev bitişik nizam ve ben tam olarak orta daireyim.Bu durum beni çok sıkıyor.Cocuklarimin yaşı 10 ve 4.Buna göre de fikir verebilirsiniz.Araç sıkıntımız yok.Kendi evim satılırsa az bir borçla geçebilirim o eve.Cok kararsızım.40 lı yaşlara yaklaşırken bundan on yıl sonra kesinlikle düşüneceğim bir ev.Yanlış zaman mı?Size olan sorumu şehirden köye taşınmak gibi de düşünebilirsiniz.