- 16 Aralık 2017
- 68
- 20
-
- Konu Sahibi minnakkedicikk
Yataklı servis yok büyük ihtimalle küçük bi hastane. Daha önce hiç nöbet çalışma tecrübem olmadı bu yüzden çekiniyorum açıkçası.Çekindiğin konu nedir açıklayabilir misin
Hastane acil ekibi olarak sadece üçünüz evet ama hastanede kalan hastalar, acil gelen vakalar olacak
Anladım o zaman hic risk alma kendini strese sokmaYataklı servis yok büyük ihtimalle küçük bi hastane. Daha önce hiç nöbet çalışma tecrübem olmadı bu yüzden çekiniyorum açıkçası.
Haklısınız üniversite çok istiyorum tabii. Geçen sene sınava girdim. Farklı şehire gitmek için maddiyatımız uygun değil, ailemde bu yüzden istemedi gidemedim. Yaşadığım şehirde 2 senelik bi bölüm kazandım fakar vasıfsız bi bölüm olduğundan bıraktım. Bu sene tekrar girdim. Büyük bir şehirde yaşıyorum puanlar epey yüksek. Lisede üniversite sınavına yönelik derslerin eğitimini almadım dersane imkanım da olmadı. Hu sene sonuca göre olursa yaşadığım şehirde gideceğimolmazsa açıkran okuyup aileme destek olacağım.Üniversite okumayı düşünmüyor musunuz? Lise mezunu olarak maddi ve manevi zorlanırlar iz
Sağlık alanı ile ilgili elinizde en azından on lisans diploması olsa bile çok farkeder. Atatürk üniversitesinin uzaktan eğitim sağlık bölümleri var onları da düşünebilirsiniz.Haklısınız üniversite çok istiyorum tabii. Geçen sene sınava girdim. Farklı şehire gitmek için maddiyatımız uygun değil, ailemde bu yüzden istemedi gidemedim. Yaşadığım şehirde 2 senelik bi bölüm kazandım fakar vasıfsız bi bölüm olduğundan bıraktım. Bu sene tekrar girdim. Büyük bir şehirde yaşıyorum puanlar epey yüksek. Lisede üniversite sınavına yönelik derslerin eğitimini almadım dersane imkanım da olmadı. Hu sene sonuca göre olursa yaşadığım şehirde gideceğimolmazsa açıkran okuyup aileme destek olacağım.
Paramedige gecisin yok mu ? Okudugun yerde calisip okuyabilirsin. Tıp merkezi tarzin da bir yer sanirim. Bilmiyorum ya sanki kafama yatmadi bi is benim :)Haklısınız üniversite çok istiyorum tabii. Geçen sene sınava girdim. Farklı şehire gitmek için maddiyatımız uygun değil, ailemde bu yüzden istemedi gidemedim. Yaşadığım şehirde 2 senelik bi bölüm kazandım fakar vasıfsız bi bölüm olduğundan bıraktım. Bu sene tekrar girdim. Büyük bir şehirde yaşıyorum puanlar epey yüksek. Lisede üniversite sınavına yönelik derslerin eğitimini almadım dersane imkanım da olmadı. Hu sene sonuca göre olursa yaşadığım şehirde gideceğimolmazsa açıkran okuyup aileme destek olacağım.