FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM ❤️

minnakkedicikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2017
68
20
Merhaba arkadaşlar. Sağlık meslek lisesinden geçen sene mezun oldum ATT'yim. Bir süredir özel hastanede iş bakıyorum fakat bulamadım. Birkaç hün önce bir hastaneye cv bırakmıştım bugün iş görüşmesine çağırıldım. Acil için gece hemşiresi arıyorlarmış. Hemşirelikte gece nöbeti elbet oluyor ama şu konuda kafam karıştı;
Akşam 18.00 sabah 08.00 arası nöberler şeklinde iş ve gece doktor güvenlik ve benim dışımda kimse olmayacakmış küçükte bir hastane bu yüzden biraz ürktüm açıkçası sizce ne yapmalıyım?

Çekindiğin konu nedir açıklayabilir misin

Hastane acil ekibi olarak sadece üçünüz evet ama hastanede kalan hastalar, acil gelen vakalar olacak

Küçük hastanelerde o şekilde oluyor maalesef. Tek kişi kalınıyor doktor ve güvenlik. Tek avantajınız hasta sayınız da ona göre olur. Yataklı gözlem bölümü de yoksa ağır vakalarda gelmez. Yine de başka yerlere de başvurun. İmkanınız varsa üniversite okuyun tabiki.

Üniversite okumayı düşünmüyor musunuz? Lise mezunu olarak maddi ve manevi zorlanırlar iz
Haklısınız üniversite çok istiyorum tabii. Geçen sene sınava girdim. Farklı şehire gitmek için maddiyatımız uygun değil, ailemde bu yüzden istemedi gidemedim. Yaşadığım şehirde 2 senelik bi bölüm kazandım fakar vasıfsız bi bölüm olduğundan bıraktım. Bu sene tekrar girdim. Büyük bir şehirde yaşıyorum puanlar epey yüksek. Lisede üniversite sınavına yönelik derslerin eğitimini almadım dersane imkanım da olmadı. Hu sene sonuca göre olursa yaşadığım şehirde gideceğimolmazsa açıkran okuyup aileme destek olacağım.

Haklısınız üniversite çok istiyorum tabii. Geçen sene sınava girdim. Farklı şehire gitmek için maddiyatımız uygun değil, ailemde bu yüzden istemedi gidemedim. Yaşadığım şehirde 2 senelik bi bölüm kazandım fakar vasıfsız bi bölüm olduğundan bıraktım. Bu sene tekrar girdim. Büyük bir şehirde yaşıyorum puanlar epey yüksek. Lisede üniversite sınavına yönelik derslerin eğitimini almadım dersane imkanım da olmadı. Hu sene sonuca göre olursa yaşadığım şehirde gideceğimolmazsa açıkran okuyup aileme destek olacağım.
Sağlık alanı ile ilgili elinizde en azından on lisans diploması olsa bile çok farkeder. Atatürk üniversitesinin uzaktan eğitim sağlık bölümleri var onları da düşünebilirsiniz.

Paramedige gecisin yok mu ? Okudugun yerde calisip okuyabilirsin. Tıp merkezi tarzin da bir yer sanirim. Bilmiyorum ya sanki kafama yatmadi bi is benim :)

Valla konu sahibesi ben olsam

İşe girerim
O zaman zarfında daha iyi bir iş bakarım
Okula tekrar gitme işi içib de para biriktirmiş olurum

Neden dersen işsizlik çok çok arttı ve annem artık hemşire istahdamı da az dedi. Ben olsam CVmde tecrübe olarak tutarım hem de para paradır yani:) o sırada da başka iş bakarım. Gençsin bence bu çalışma biçimini bir müddet kaldırabilirsin diye düşünüyorum.

X