Yok kuzum bende enfeksiyon var
Tabii ki engel canım. Soğan Kürü yaptın mı. Ben de antibiyotik kullanıyorum. Doktor cipro verdi. Ama antibiyotik kullanırken ilişkiyi yasakladı doktor canım. zararlıO enfeksiyon bende de var ilaç kullandım ama ayıp olmasın da ilişki esnasında yanma oluyor hala sanırım enfeksiyon kolay kolay geçmiyor çocuğa engelmi acaba
Tabii ki engel canım. Soğan Kürü yaptın mı. Ben de antibiyotik kullanıyorum. Doktor cipro verdi. Ama antibiyotik kullanırken ilişkiyi yasakladı doktor canım. zararlı
ilişki olunca tahriş oluyor canımBende aynı antibiyotik kullandım ama bana öyle bişey demedi ilişki yapmayın die
ilişki olunca tahriş oluyor canım
Evet gerçekten bekarken bi sıkıntı yoktu :)Tekrarlıyor o zaman keşke doktor söyleseydi ya çünkü ilişkide yanma oluyor valla bekarken ne rahatmışsiz yaa
Evet gerçekten bekarken bi sıkıntı yoktu :)
Sen ilişkiye girsen bile korun canım
Allah korusun, ama öyle oluyormuşKorunmadik ama eğer gebe kalırsam bebekte sıkıntı mı olur enfeksiyon yüzünden
Allah korusun, ama öyle oluyormuş
Aynen, uğraştırıcı. Antibiyotik bana yaramadı, kasık ağrım devam ediyo :/Ama Dr hiç bişey demedi ya benim tekrar Dr gitmem lazım yine antibiyotik oof ne zor işler bunlar
Aynen, uğraştırıcı. Antibiyotik bana yaramadı, kasık ağrım devam ediyo :/
Yok canım hiç bilmiyorum onuBenimde bel ağrım oluyor maalesef birde bi toz verio Dr sen kullandın mi
Yok canım hiç bilmiyorum onu
İnşaallah canım benim düğün tarihin ne zamandı :)Anladım canım napalim başa gelen çekilir inşallah en kısa zamanda hamile kalırız
İnşaallah canım benim düğün tarihin ne zamandı :)
A benim yarın 5. aya giriyoruz :)17 Eylül canım senin
A benim yarın 5. aya giriyoruz :)
3 aydır canım, ama tutturamadık henüzAğustos gelinisin yani ne güzelçocuk ne zamandır düşünüyorsun
3 aydır canım, ama tutturamadık henüz
24 senin :)))Yasin kac canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?