Fikirlerinizi bekliyorum lutfennn

Fyzcnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2022
25
3
1
Tanıdık arıcı tarafından biriyle tanıstım.. Seneler önce yine denmıstı kabul etmıstım ozmn, gormek bile istememiştim. Aradan seneler gectı, bu ewlenmıs, esi dogum da vefat etmıs 13 ay once. 13 aylıktan oglu war, tekrar dendi bana. Bilmiyordum da ewlndıgını ws. Oylesıne tamam dedm. Bulustuk nasıl ısındım kendime sastm, oda aynı sekılde, kadersel dongu oldu sandık... Cocugunu benden daha cok sorun haline getirdi benim adıma cunku ben hıc ewlenmedım. Sorun degıldı aslında anlastık bıde arada tanıdıklar oldugu ıcın cok rahattım.. Cok inanclı kıbar ve dogal bırı tam ıstedıgım hersey wardı... Hersey konusuldu aramızda,,, pıskokoga gidiyormuş ara ara ve cok kucuk yasta da annesini kaybetmiş, Dr. Sen ilıskısye hazır degılsın demıs ve o yuzden bıtrdı dogrumudur sizce, yoksa altında Baska bısey mı war... Konustuk, hazırım sandım meger degılmıssm, sana kapılmaktan korktum dedı. 13 ay once esımi kaybettim ve ben onu unutmamıssın hem sana hem ona haksızlık yapamam dedı. Bitirdi... Sonucta esi allahın emriyle vefat etti ve konusmak tabı kolay ama yeniden fırsat werebılır kendine... Bu arada 2 sene surmus ewlilıgı... Sizce ne yapar, umut war mıdır bızım ıcın.

Adam eşini 1 sene önce kaybetmiş daha acısı çok taze. Ona kalırsa herkes Allah'ın emriyle vefat ediyor zaten, ama genç yaşta çocuğunu doğururken ölmüş bir kadından bahsediyoruz. Belkide bebeğine bir anne arıyordu ama sonra bunun için biriyle evlenemeyeceğini eşine bunu yapmak istemediğini fark etti.

Adam eşini 1 sene önce kaybetmiş daha acısı çok taze. Ona kalırsa herkes Allah'ın emriyle vefat ediyor zaten, ama genç yaşta çocuğunu doğururken ölmüş bir kadından bahsediyoruz. Belkide bebeğine bir anne arıyordu ama sonra bunun için biriyle evlenemeyeceğini eşine bunu yapmak istemediğini fark etti.
Bende cok üzüldüm cunku mutlu bı ewlilıkleri warmıs ve 2 sene evli kalmıslar... Onu belirtti ama cocugıma dadı bakıcı aramıyorum dedı, arada da saglam guwenılır insanlar da wardı... Benden cok hoslandıgın i ama kapılmaktan korktugunu soyledı bilmiyorum onada kızamıyorum ama yalan degil kırıldım cunku karsılıklı ıyı gidiyordu hersey

Kuzenlerimin arkadası bu arada, benim kardesımıde tanıyor... Herkes biliyordu 10 gun gorustuk ama hepsi bılıyor ve herkes olmasını cok istemıstı..umut warmıdır sizce ne olur yada

Yavrucak çok küçük yaşta annesiz kalmış, üzüldüm.
Sizin için çok büyük sorumluluk gereken bir evlilik olurdu eğer olsaydı. Çocuk küçük ve bakıma muhtaç. İlk evliliğini yapacak biri için riskli bir durum bence. Böyle çok düşünülmeden yapılan evliliklerde çocuklarda mağdur olabiliyor malesef.

Görüştüğünüz kişi içinde eşin kaybı yeni sayılır. Kendisi de söylemiş zaten. Çocuğunun küçüklüğünün ve sorumluluğun farkında, keyfine düşünen bir değil belli ki. Görüşmüs ama şuan yeni bir ilişki, evlilik için hazır olmadığını anlamış.
Hiç zorlanmaya gerek yok.

Yavrucak çok küçük yaşta annesiz kalmış, üzüldüm.
Sizin için çok büyük sorumluluk gereken bir evlilik olurdu eğer olsaydı. Çocuk küçük ve bakıma muhtaç. İlk evliliğini yapacak biri için riskli bir durum bence. Böyle çok düşünülmeden yapılan evliliklerde çocuklarda mağdur olabiliyor malesef.

Görüştüğünüz kişi içinde eşin kaybı yeni sayılır. Kendisi de söylemiş zaten. Çocuğunun küçüklüğünün ve sorumluluğun farkında, keyfine düşünen bir değil belli ki. Görüşmüs ama şuan yeni bir ilişki, evlilik için hazır olmadığını anlamış.
Hiç zorlanmaya gerek yok.
Bende cok uzuldum kı kendisinde annesiz buyumus, ogluda aynı kaderi yasıyor ama kendimde o gucu gördüm yapardım asla ayırmazdm kı merhamet vicdan bunlar cok onemli.. Oda emindi bundan sadece sana kapılmaktan korktum dedı. Kızamıyorum ona ama kırıldım yalan degil cunku ailem herkes biliyordu...geri donus yapar mı bilmiyırum ama oyle insanı kaybetmek ıstemezdım

Bende cok uzuldum kı kendisinde annesiz buyumus, ogluda aynı kaderi yasıyor ama kendimde o gucu gördüm yapardım asla ayırmazdm kı merhamet vicdan bunlar cok onemli.. Oda emindi bundan sadece sana kapılmaktan korktum dedı. Kızamıyorum ona ama kırıldım yalan degil cunku ailem herkes biliyordu...geri donus yapar mı bilmiyırum ama oyle insanı kaybetmek ıstemezdım
Dönüş yaparsa bile sağlıklı olmaz bence. Eşimi unatamadim, hazır değildim demiş açık açık. Bunları bile bile neden devam edesiniz ki?

Yaşadığı kolay değil,üzüldüm. Hazır olmadığını fark etmiş olabilir çok normal bence kendi haline bırakın eğer kaderiniz de varsa zaten ilerde yine karşınıza çıkar

Back