Tanıdık arıcı tarafından biriyle tanıstım.. Seneler önce yine denmıstı kabul etmıstım ozmn, gormek bile istememiştim. Aradan seneler gectı, bu ewlenmıs, esi dogum da vefat etmıs 13 ay once. 13 aylıktan oglu war, tekrar dendi bana. Bilmiyordum da ewlndıgını ws. Oylesıne tamam dedm. Bulustuk nasıl ısındım kendime sastm, oda aynı sekılde, kadersel dongu oldu sandık... Cocugunu benden daha cok sorun haline getirdi benim adıma cunku ben hıc ewlenmedım. Sorun degıldı aslında anlastık bıde arada tanıdıklar oldugu ıcın cok rahattım.. Cok inanclı kıbar ve dogal bırı tam ıstedıgım hersey wardı... Hersey konusuldu aramızda,,, pıskokoga gidiyormuş ara ara ve cok kucuk yasta da annesini kaybetmiş, Dr. Sen ilıskısye hazır degılsın demıs ve o yuzden bıtrdı dogrumudur sizce, yoksa altında Baska bısey mı war... Konustuk, hazırım sandım meger degılmıssm, sana kapılmaktan korktum dedı. 13 ay once esımi kaybettim ve ben onu unutmamıssın hem sana hem ona haksızlık yapamam dedı. Bitirdi... Sonucta esi allahın emriyle vefat etti ve konusmak tabı kolay ama yeniden fırsat werebılır kendine... Bu arada 2 sene surmus ewlilıgı... Sizce ne yapar, umut war mıdır bızım ıcın.