• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinizi Bekliyorum Kızlar

ncakir89

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
1.126
3
358
Bursa
kıslar benm düğünüm 6 haziran balayı konusunda br türlü karar veremedk.ben böle sakin kafa dinleyebileceğim aynı zmandada eğlenebileceğim bi yer istiorum.yani fazla kalabalık sevmiroum ve istemiorum.

bildiğiniz biyerler varmı arkadaşlar.
varsa lütfen yardımcı olun çok geckmek istemiorum 3 ay kaldı düğüne.

şeker valla benimde 27 hyaziranda ama erken rezarvasyonları kaçırmayalım diye 1 aydır bakınıyorum.
En sonunda VOYAGE TORBA ya karar verdik.

dur netten bakim nasıl biyer
ben böle sakin ve güzel bi yer istiorum ordu düşünüorus ama orasıda haziranda soğuk olur die kararsısız askımla.

Hem sakin hem eğlenebileceğin bir yer değilki ordu, sadece gezmeye çalışıp yorulursun, orduda çok fazla tarihi yerde yok, trabzon desen neyse tatlım orası daha çok gezilecek yeri varda.

ya nişanlım ordu demiştide fatsa.ne bilim bende pek bilmediğim için.ölü denizi düşünüorum ama nasıl olur bilemiorum.güzel biyermi acaba.netten baktım ama.gittiğime değermi.

biz GAP yada karadeniz turu yapmayı düşünüyoruz canım, hem dinleniriz hem de bol bol gezeriz. istersen internetten araştır bak

GAP turu çok yorucu oluyo, bide tur olduğu için sürekli bağımlısın tura serbest zamanın çok az oluyo. yatış kalkış saatine uymak zorunda kalıyosun. ben tavsiye etmem arkadaşlar.

ya nişanlım ordu demiştide fatsa.ne bilim bende pek bilmediğim için.ölü denizi düşünüorum ama nasıl olur bilemiorum.güzel biyermi acaba.netten baktım ama.gittiğime değermi.

Ölüdeniz süper biryer,biz gitmiştik nişanlımla ve arkadaş gurubuyla 2 sene önce bayıldıkkk. o zaman tabi pansiyonda kalmıştık öğrencilik malum :dance: ama şimdi balayı diye bidaha gitmeyelim yeni biryer olsun dedik.

bende pek tur istemiorum nişanlım yurtdışı falan istio turla ama bende işte bağımlı olduğumuz için saatleri erken olduğu için pek istemiorum açıkçası.

Ölüdeniz süper biryer,biz gitmiştik nişanlımla ve arkadaş gurubuyla 2 sene önce bayıldıkkk. o zaman tabi pansiyonda kalmıştık öğrencilik malum ama şimdi balayı diye bidaha gitmeyelim yeni biryer olsun dedik.

ya ölü deniz benm baya bi aklıma yattı ama yinede araştırmakta fayda var canım belki daha güzel yerler vardır ne bilim ya.

küçük olması önmli değil benm için sakin biyer istiorum böle cıvıl cıvıl olsun istemiorum canım.yinede saol

ya ölü deniz benm baya bi aklıma yattı ama yinede araştırmakta fayda var canım belki daha güzel yerler vardır ne bilim ya.

canım eğer sakin ve deniz kıyısı istiyorsanız kesnlikle ölüdenizi düşünün.. hem dingin kalabalıktan uzak, hem de denizi tertemiz; beyaz kum..

Ben bir arkadaşımdan Adam&Havva diye bir otel duydum. Çok gezen biri olarak orayı tavsiye etti. Bıraz pahalı sanırsam, internetteki sayfasından anlaşılan o.

Benimde düğünüm Eylül ayında. Bende şimdiden başladım araştırmaya..Sen gibi sakin bir yer istiyorum. Denize sıfır olsun yeter..İzmir bölgesi düşünüyoruz ama bakalım

eğer aradığın şey sessizlik ,rahatlık,kargaşadan uzaklık ise kesinlikle fethiye...denizi mükemmel kendi halinde şirin bir yer.huzur veriyor insana.ayrıca 1 gününüzü tekne turuna ayırıp koyları falanda gezebiliyorsunuz çok güzel oluyor.tavsiye derim...

Back