fikirlerinizi almak istiyorum..

ysmnkr

ALLAH'ım sen oglumu koru
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
1.739
345
148
34
selamün aleyküm kızlar ben yeni üye oldum bende cok hamıle kalmak istiyorum ama daha sonuc alamdım bugun hastalıgımda 3 gunu daha hasta olmadım test yaptım negatif cıktı arada kasıklarımın agrıdıgını hıssedıyorum hasta olcm galba dıyoyrum 3 gundur ama daha olmadım ama hamılede gozukmuyorum testte kafa cok karısık kendımımı kandırıyorum acama yrdım edermısın?

Aleykum selam canım ...en guzelı kan testı yaptır kesın sonuc alırsın

yarın yaptırcam inş teşekkür ederm

yarın yaptırcam inş teşekkür ederm

benımde bır keresınde 17 gun gecıktı dedım kesın bırseyler .sonra doktora gıttım yumurtam catlamadıgı ıcın gecıkme yapmıs ıkı kan testı yaptık kesın olsun dıye sonra sokturucu verdı. bırde mesla cogu hamıle olanlar hıssedıyoruz dıyorlar nasıl bır hıs bılmıyorum ama ınsallah hamılesındır.

Kesinlikle kan testi yaptır. Negatif çıkarsa da söktürücü al. Psikolojik olarak gecikebiliyor ne yazık ki

nasıl hıssettıgımı inanın bnde bılmıyorum bır yandan yok hamıle degılımdır cunku hamıle gıbı hıssetmıyorm kndımı sonra nedeno zman hala olmadım dıye dusunuyorm pek bi belırtıde yok sanırım hamıle gıbı hıssetmıyorum galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…