Fikirlerinizi almak istiyorum

naz_evren

Guru
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
249
71
Merhaba hanımlar bu konu çok kafamı kurcalıyor fikirlerinizi almak isterim.

Öncelikle biz doğum kontrol hapı+eşimin de korunmasıyla korunuyoruz. Fakat bu ay şöyle bir şey oldu. Ben regl olduktan sonra 8. Gün başka bir doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. Ve reglim bittikten 2 gün sonra ilişkimiz oldu ama kusura bakmayın prezervatifin bir kısmının içimde kaldığını farkettik.

Gebelik hiç düşünmüyoruz şu an bir risk var mı? Ertesi gün hapı almalı mıyım? Ertesi gün haplarının da düzeni çok bozduğunu bildiğim için çekiniyorum açıkçası.

Şöyle de bir durum var doğum kontrol hapı değiştirirken hiç ara vermeden yenisine mi geçmeliydim ara vermekle hata mı yaptım. Ama ara vermeseydim de regl olamazdım gibi gibi gibi bir sürü soruyla uğraşıyorum yani anlayacağınız.

Regl oldugunuz gun ilaci icmeye baslamaliydiniz benim bildigim. Ben ilaci degistirirken doktorum oyle demisti. Bir eczaciya danissaniz daha iyi olur sanki.

Yasminden yazz a geçtim aynı içerikli diye biliyorum hemen hemen
Evet bende oyle diye biliyorum ama birisi 7 gun ara verilerek biri ara vermeden demir haplariyla dort gun icilerek devam ediliyor. O sebeple emin olamadim.

Evet bende oyle diye biliyorum ama birisi 7 gun ara verilerek biri ara vermeden demir haplariyla dort gun icilerek devam ediliyor. O sebeple emin olamadim.
Bir de şunu düşünüyorum regl bittikten hemen sonra doğurganlık açısından risk az diye biliyorum ertesi gün hapı alıp bir de sonraki ay regl olamazsam beklemekten kafayı yerim herhalde

Bir de şunu düşünüyorum regl bittikten hemen sonra doğurganlık açısından risk az diye biliyorum ertesi gün hapı alıp bir de sonraki ay regl olamazsam beklemekten kafayı yerim herhalde
Evet o sebeple eczaciya danismanizi istedim onlar daha iyi bilirler. Bir kere benim ilacim yoktu ayni icerikli baska ilaci icebilirsin demisti eczaci yani sizinkiyle ayni mantik oluyordu. Belkide bir problem yoktur sorun ogrenin yakininizdaki bir eczaneden

Net bişi diyemem ama benim başıma gelse ben alırdım ertesi gün hapı . Bence acil bir doktora danışın maden öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…